Δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου για τον πλανήτη Άρη μετά από 15 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο καιρό αφότου η NASA αναγκάστηκε να παραδεχθεί την ύπαρξη νερού στον κόκκινο πλανήτη.

Ο αποκαλούμενος «ουφολόγος» ερευνητής, Σκοτ Γουόρινγκ, δημοσίευσε ένα αρκετά ενδιαφέρον βίντεο στο κανάλι του στο Youtube αναφορικά με τους περίεργους σχηματισμούς που κάθε άλλο παρά «δημιουργήματα της φύσης» είναι.

Αποδεικνύοντας πως με αρκετή δόση παρατηρητικότητας αλλά και αμφισβήτησης όλων όσων μας πλασάρει η επιστημονική κοινότητα ως «δεδομένα» μπορεί κανείς να ανακαλύψει έστω και τμήματα της αλήθειας που μας κρύβουν, ο ξένος ουφολόγος ισχυρίζεται πως βρήκε ένα κτίσμα που παραπέμπει σε πυραμίδα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Περιγράφοντας την εικόνα που βρήκε, μιλάει για ένα αρκετά περίεργο κτίσμα που μοιάζει με μακρύ κυλινδρικό σχήμα σαν τούνελ ή σιλό, τοποθετημένο στην άκρη ενός κρατήρα.

Κατά τον ίδιο έχει μήκος πάνω από 10χλμ. , κάνοντας λόγο για ένα τεράστιο κατασκεύσμα.

Παρατηρώντας δίπλα από το εν λόγω κτίριο διακρίνει άλλο ένα αντικείμενο στο μέσο της οποίας υπάρχει μία οβάλ τρύπα:

«Αυτή η πύλη είναι αρκετά μεγάλη για σκάφη να εισέρχονται και να εξέρχονται. Όμως, αυτό που μοιάζει με πόρτα ίσως είναι ένα χρωματισμένο παράθυρο για την πόλη που πιθανόν να υπάρχει μέσα στην πυραμίδα»

Και συνεχίζει:

«Αυτό στα σίγουρα δεν είναι φυσικό.Δεν μοιάζει με μια φυσική βουνοπλαγιά. Υπάρχει μια τεράστια πύλη στη μια πλευρά και μπορείς να δεις τη σκοτεινιά μέσα»

Ωστόσο αρκετά χρόνια πριν, όταν όλοι από την επιστημονική κοινότητα σιωπούσαν, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε στον κόσμο με αποδείξεις και ντοκουμέντα τα μυστικά του μικρού ερυθρού γείτονά μας:

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί