Δείτε το Φουτουριστικό αυτόνομο ηλεκτρικό μίνι βαν Ταξί (vid)

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτόνομα οχήματα που συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής και υψηλή αισθητική παρουσίασε η μητρική εταιρεία της Google

Ένα νέο μέλος απέκτησε ο συνεχώς αναπτυσσόμενος τομέας των αυτόνομων αυτοκινήτων.

Η Waymo θυγατρική εταιρείας της Alphabet (μητρική εταιρεία της Google) συνεργάστηκε με την εταιρεία Geely Group’s Zeekr για τη δημιουργία του ZEEKR’s SEA-M ενός εντυπωσιακού σε σχεδιασμό και τεχνολογία μίνι βαν που υπόσχεται άνετες και ασφαλείς διαδρομές.

Το όχημα που προορίζεται να προσφέρει υπηρεσίες ταξί είναι ηλεκτρικό για να καλύπτει έτσι και τις απαιτήσεις φιλικότητας στο περιβάλλον, δεν διαθέτει τιμόνι, πεντάλ, καθρέφτες ή άλλο σύστημα εξωτερικού ελέγχου του.

Μπορεί να δεχτεί ως και πέντε επιβάτες οι οποίοι εισερχόμενοι στο όχημα θα καθορίσουν τον προορισμό τους σε μια από τις τρεις οθόνες αφής που υπάρχουν στην καμπίνα του οχήματος. Στη συνέχεια μπορούν χρησιμοποιώντας τις οθόνες αυτές να ψυχαγωγηθούν ακούγοντας μουσική, βλέποντας βίντεο κ.α. Αν κάποιος επιθυμεί μπορεί φυσικά να χρησιμοποιήσει τις οθόνες για να κάνει βιντεοκλήσεις και να πραγματοποιήσει επαγγελματικές συζητήσεις. Μπορεί κάποιος φυσικά να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί ή ακόμη και να κοιμηθεί στη διαδρομή.

Naftemporiki.gr/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί