Αυτό το μικρό gadget είναι ένα κανονικό συνθεσάιζερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Teenage Engineering είναι ευρύτερα γνωστή για τα μικρά και φορητά συνθεσάιζερ, ο πιο φτηνός και εύκολος τρόπος να ασχοληθείς με την ηλεκτρονική μουσική. Όλα τους έχουν πολλές δυνατότητες για να σκαρώνεις μελωδίες, ρυθμούς, μπάσα κ.λπ., μόνο που το ΡΟ-32 τα έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Είναι ένα ντραμς συνθεσάιζερ σε μέγεθος τσέπης που, […]

Η Teenage Engineering είναι ευρύτερα γνωστή για τα μικρά και φορητά συνθεσάιζερ, ο πιο φτηνός και εύκολος τρόπος να ασχοληθείς με την ηλεκτρονική μουσική.

Όλα τους έχουν πολλές δυνατότητες για να σκαρώνεις μελωδίες, ρυθμούς, μπάσα κ.λπ., μόνο που το ΡΟ-32 τα έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Είναι ένα ντραμς συνθεσάιζερ σε μέγεθος τσέπης που, ανάμεσα στα άλλα, μπορεί να εισάγει και να εξάγει ήχο μέσω 3.5mm jack ή ενσωματωμένου μικροφώνου.

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φτιάξεις ένα μπιτάκι στο PO-32 και να το μεταφέρεις σε κάποια άλλη μονάδα ήχου ή να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή.

Το μουσικό gadget είναι στο μέγεθος smartphone και έχει μια απίθανη ρετρό LCD οθόνη. Έχει 16 κουμπιά για την επιλογή ήχων, μοτίβων και εφέ, που λειτουργούν συνδυαστικά.

Τροφοδοτείται με μπαταρίες και κοστίζει 99 ευρώ…

newsbeast / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί