Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα από τους πιο κεντρικούς δρόμους -Συγγρού, Πειραιώς, Λ. Αθηνών, Γρ. Λαμπράκη και Π. Ράλλη έχουν κατέβει περισσότερες από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, «είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει μέχρι κεραίας τη νομοθεσία και να βάλει οριστικά τέρμα στην παράνομη αφισοκόλληση -πρακτική, που πέρα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αποτελεί αποδεδειγμένα και κίνδυνο και για τους οδηγούς», αναφέρουν συνεργάτες του, υπενθυμίζοντας ότι δεν “χαρίστηκε” ούτε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Φίλιππο Καμπούρη, ο οποίος γέμισε τους δρόμους με 406 αφίσες στις αρχές Φεβρουαρίου. Γεγονός το οποίο πέρα από την άμεση αποξήλωση τους επέφερε στο κόμμα του και το ανώτερο προβλεπόμενο από τον νόμο, πρόστιμο των 30.000 ευρώ.
«Εξίσου τσουχτερή θα είναι η «λυπητερή» που θα παραλάβει προσεχώς και το κόμμα της Κουμουνδούρου, αφού και σε αυτή την περίπτωση αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και μάλιστα σε δύο δόσεις», ενημερώνουν συνεργάτες του κ Χαρδαλιά, τονίζοντας ότι «Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν και με καμία δικαιολογία» και ότι ο περιφερειάρχης «δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια για ό,τι σχετίζεται με την εφαρμογή του νόμου και τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε κρυπτονομίσματα
- Ρωσία: Ρεπόρτερ έκανε πρόταση γάμου ζωντανά στη συνέντευξη Τύπου του Πούτιν – Δείτε βίντεο
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ
- Ιταλία: Εισιτήριο 2 ευρώ στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φλεβάρη – Θα είναι δωρεάν μόνο για τους κατοίκους της Ρώμης
- Λαοί της Ευρώπης υποφέρουν στον «βωμό» της εμμονής Ευρωπαίων διεθνιστών
- Πλήρης επάρκεια αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές της Αττικής παρά τα αγροτικά μπλόκα
- Ο δήμος Θεσσαλονίκης δημιουργεί 120 νέες και δωρεάν θέσεις στάθμευσης κοντά στα δικαστήρια
- Η γαλλική κυβέρνηση παρακαλεί τους αγρότες που διαδηλώνουν να σταματήσουν εν όψει Χριστουγέννων
- Νέες συναντήσεις για το ουκρανικό όσο ο πόλεμος συνεχίζεται
- Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει όλα τα αρχεία της υπόθεσης Έπσταϊν









