Αυτό γιατί καταγράφουν αυξημένες και δη απευθείας μετακινήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Ειδικότερα, καταγράφεται ποσοστό που προσεγγίζει το 2%, ενώ πλέον, το κόμμα της κας Κωνσταντοπούλου προσεγγίζει το 5%.
Μάλιστα, όπως λέγεται, όσο οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν ότι η Πλεύση ανεβαίνει, τόσο θα αυξάνονται και οι απευθείας μετακινήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πλέον υπάρχουν εισηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα να ξεκινήσει απευθείας αντιπαράθεση με την Πλεύση Ελευθερίας.
photo αρχείου Intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









