Τα δημοσιεύματα για επίσημη εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου πριν το πέρας αυτής της εβδομάδας επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός.
Ευρισκόμενος στην Κέρκυρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα εξής:
«Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία. Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πιστεύω γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πως θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας».
Έτσι στις 22/4, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να επικαλεστεί και επίσημα έναν λόγο -όπως προστάζει το Σύνταγμα- για την προσφυγή στις τυπικά πρόωρες κάλπες.
Αυτή θα είναι και η ημερομηνία που η Βουλή θα βάλει “λουκέτο”.
Εν συνεχεία θα εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, που θα θυροκολληθεί στη Βουλή, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές 2023.
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









