Τι είπε ο Κουμουτσάκος για τρίτες εκλογές

Καλεσμένος του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή Casus Belli στο Attica tv, ήταν το βράδυ της Πέμπτης (20/4) ο υποψήφιος Βουλευτής (Β1 Βόρειος Τομέας) της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο πολιτικός κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο, η ΝΔ να μην έχει αυτοδυναμία ούτε στις δεύτερες εκλογές και ο κ. Ανδρουλάκης να μην θέλει για Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Νομίζω ότι είναι εφικτή η αυτοδυναμία θα αγωνιστούμε αυτό και θα το κατακτήσουμε γιατί πιστεύω οι Έλληνες πολίτες θα καταλάβουν και θα αποφασίσουν ότι σε ταραγμένους καιρούς χρειάζεται σταθερή διακυβέρνηση», ξεκίνησε να λεει.

«Είμαστε πρώτο κόμμα, έχουμε αγγίξει το 36,5%, και το κόμμα πιθανής συνεργασίας είναι το ΠΑΣΟΚ με ένα ποσοστό 10%, έχουμε 27 μονάδες διαφορά, υπάρχει εντολή στον Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός

« Αν βρεθούμε μπροστά σε έναν εκβιασμό, “Δε θα γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης” με συγχωρείστε θα πάμε εκβιαζόμενοι; θα δεχθούμε;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάνε σε τρίτες εκλογές:

«Με την ευθύνη του “εκβιαστή” αυτού που θα απαιτήσει από το πρώτο κόμμα να εκχωρήσει στην Χαριλάου Τρικούπη τον Αρχηγό του και ψηφισμένο για Πρωθυπουργό της χώρας».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί