Θεοδωρικάκος: «Η αξιωματική αντιπολίτευση από το καλοκαίρι θέλει νεκρό»

Στην καταγγελία ότι «κάποιοι, από το καλοκαίρι, θέλουν νεκρό για να πλήξουν την κυβέρνηση, με την αξιωματική αντιπολίτευση να μη βρίσκει μια λέξη να τους καταγγείλει»,

προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» των Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.

Ειδικά για την ΑΣΟΕΕ, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «κάποιοι σχεδιάζουν να χτίσουν ορμητήριο παραβατικότητας. Δεν θα το επιτρέψουμε», ενώ επεσήμανε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό». Και πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «αντί να κάνουν διάλογο με θέσεις δυναμιτίζουν το κλίμα και πετάνε τόνους τοξικότητας».

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε:

«Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι -γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο- θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό. Το θέλουν επιμόνως εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το ήθελαν και το καλοκαίρι, το ήθελαν και όταν έλεγαν ανοησίες για την εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστήμια, το ήθελαν όταν μας έλεγαν πως είχαμε σκοτώσει ένα 5χρονο κοριτσάκι στο Έβρο, το ήθελαν όταν πήγαν να μας φορτώσουν το έγκλημα σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, κατηγορίες τις οποίες ξανά εκτοξεύουν τώρα, με πολύ μεγάλη προχειρότητα ιδιοτέλεια και επιπολαιότητα. Το θέλουν και αυτές τις ημέρες στην ΑΣΟΕΕ. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν βρίσκει μία λέξη για να καταγγείλει αυτούς τους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι καίνε κάδους, οι οποίοι προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα».

Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμιά φοβικότητα της αστυνομίας και διευκρίνισε ότι ο μόνος λόγος που γίνεται πειθαρχικός έλεγχος στους αστυνομικούς, μετά τους πυροβολισμούς έξω από την ΑΣΟΕΕ είναι επειδή παρέβησαν εντολή να μη περάσουν από την περιοχή καθώς είχε σχεδιαστεί ειδική επιχείρηση με ΜΑΤ για την αποκατάσταση της τάξης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε ότι εμπιστεύεται απόλυτα την επιχειρησιακή ετοιμότητα της αστυνομίας, σημειώνοντας ότι η εντολή που έχει δοθεί στην ΕΛΑΣ είναι να μην επιτρέπει κανένα άβατο και αυτό, όπως είπε, έγινε πράξη. Και στην φοιτητική εστία στου Ζωγράφου που συνελήφθησαν οι αλβανικές συμμορίες που την είχαν καταλάβει και αποδόθηκε στους φοιτητές και στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα και σε άλλες περιπτώσεις.

(απεμπε – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί