Θέλουν ΜΠΛΟΚΟ πάση θυσία στο κόμμα Κασιδιάρη!! Δήλωση-«φωτιά» από Μαξίμου

Ετοιμάζουν...ρελάνς στις απαγορεύσεις;;;

Μόλις ένας μήνας μας χωρίζει από την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα Κασιδιάρη και την συμμετοχή του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ φαίνεται να μην λαμβάνουν υπόψιν ακόμα και τις γνώμες ειδικών του είδους, όπως ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής, Θανάσης Διαμαντόπουλος.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ θεώρησε «βέβαιο πως το κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” θα συμμετάσχει στις εκλογές».

Από την πλευρά του το Μαξίμου, βλέποντας -μεταξύ άλλων- πως ενδεχόμενη «νομιμοποίηση» του κόμματος του Κασιδιάρη με την «σφραγίδα» του Αρείου Πάγου θα «συγκεντρώσει» ποσοστά αντισυστημικών-συντηρητικών ψήφων, επιμένουν.

Τα παρακάτω δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου:

«Είναι επαρκές το θεσμικό πλαίσιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και δίνει τη δυνατότητα στον Άρειο Πάγο, να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις, να μετάσχουν στις εκλογές, ακόμη κι αν αυτές χρησιμοποιήσουν τρικ και επιστράτευσαν ακόμη και πρώην δικαστικούς, «οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεων με στελέχη – μαχαιροβγάλτες.

Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κανείς δεν είναι αφελής και δεν θα ξεγελασθεί, εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε».

Τα δε ΜΜΕ βρίσκονται σε αναβρασμό:

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί