Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει προσωπικά στον πρωθυπουργό «τραγικά ερασιτεχνικούς χειρισμούς» και τον κατηγορεί ότι «μετατρέπεται στον μεγαλύτερο χορηγό της Ακροδεξιάς».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μητσοτάκης με τους τραγικά ερασιτεχνικούς χειρισμούς του μετατρέπεται στον μεγαλύτερο χορηγό της Ακροδεξιάς.
Αφού μαζί με το ΠΑΣΟΚ ψήφισε μία τροπολογία, που δυστυχώς αποδείχτηκε φιάσκο, σήμερα έρχεται να διορθώσει το λάθος με ένα μεγαλύτερο λάθος.
Όπως καταγγέλλει και ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, η νέα τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή συνιστά πρωτοφανή στα χρονικά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και στην λειτουργία του Αρείου Πάγου.
Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Μητσοτάκης όμως με αυτές τις συνταγματικές ακροβασίες είναι να προσδίδει αντισυστημικά χαρακτηριστικά και να φουσκώνει τα ποσοστά της ακροδεξιάς.
Δεν μας άκουσε όταν προειδοποιούσαμε και απέρριψε την τροπολογία που είχαμε καταθέσει και αποτελούσε την μόνη λύση για τον αποκλεισμό των νεοναζί.
Τώρα, σε αυτήν την παρωδία ας αναλάβει μόνος του την ευθύνη».
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Χάρι Στάιλς τερματίζει τη διετή αποχή από τη μουσική με ένα βίντεο-έκπληξη
- Στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου το έργο Last Days για τον Κερτ Κομπέιν
- Ρωσική προειδοποίηση στην Ιαπωνία
- Καιρός σήμερα: Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ – Κ. Μακεδονία και Σποράδες στο «κόκκινο»
- Η κατάσταση στα μπλόκα των αγροτών στη Μακεδονία
- Γιατί οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η “Emily in Paris” θα γίνει…”Emily in Athens” στην επόμενη σεζόν;
- Nτιν Μάρτιν: Η βελούδινη φωνή, το ντουέτο με τον Τζέρι Λιούις, ο Φρανκ Σινάτρα και το «Ρίο Μπράβο»
- Ουκρανικό: Στις ΗΠΑ για να δει τον Τραμπ πηγαίνει σήμερα ο Ζελένσκι
- Υποτονική η κίνηση στην αγορά στις γιορτές – Ψωνίζουν λιγότερο οι Έλληνες γιατί δεν έχουν
- Λίγο πριν το ρεκόρ των 1.000 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα πέτυχε μέχρι τώρα!









