Το ποσοστό συμμετοχής στο 88% των Εκλογικών Τμημάτων, φθάνει στο 40,77%, κατά 8% μειωμένο σε σχέση με τις εκλογές του Μαϊου που τέτοια ώρα το ποσοστό προσέλευσης ανερχόταν στο 48,76%.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Σε χαμηλότερα επίπεδα, λόγω καλοκαιριού, κινείται η συμμετοχή στις σημερινές εκλογές σε σχέση με πριν από περίπου ένα μήνα.
Ειδικότερα, στο 29,13% ανέρχεται στις 14:00 το ποσοστό της συμμετοχής στις εκλογές, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΥΠΕΣ.
Θυμίζουμε πως με μέτρηση μισής ώρας νωρίτερα (δηλαδή στις 13:30) το ποσοστό συμμετοχής στην 21η Μαϊου είχε αγγίξει το -εξίσου χαμηλό- 31,52%.
Είναι δηλαδή κατά 2,4% μικρότερη.
Όλα δείχνουν ότι στο τέλος της ημέρας η συνολική αποχή θα είναι μεγαλύτερη, ενδεχομένως κινούμενη πάνω από το 40%.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπουργός του Τραμπ δηλώνει «απογοητευμένος» από τους Ευρωπαίους
- «Λύκος με προβιά προβάτου» – Τα λόγια της Μαρίας Ζαχάροβα σε σχέση με το ΝΑΤΟ
- Μ. Θεμιστοκλέους: Πετύχαμε χαμηλότερους χρόνους αναμονής, ακόμα και από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Γεραπετρίτης στο ΣΑ ΟΗΕ: “Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή αποτελεί επιτακτική ηθική, πολιτική και ανθρωπιστική αναγκαιότητα”
- Σέρρες: Την Πέμπτη απολογείται 58χρονος ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε 46χρονο πεζό
- Η Τούμπα θρηνεί: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κι άλλων ομάδων συνεχίζουν να συρρέουν στο σημείο – Εικόνες
- Δύο συλλήψεις για τις δολοφονίες των δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
- Φυσικό αέριο και ΕΕ: Αυτό που ειπώθηκε σπάει όλα τα ρεκόρ πολιτικής «παράνοιας»
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Χειρουργείται ο ένας από τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Η απάντηση της Κομισιόν για τη στήριξη μικρών καφενείων και παντοπωλείων στα ορεινά χωριά









