Το ιατρικό ανακοινωθέν:
«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑIΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.
Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.
Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.
Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής»
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Φρουροί της Επανάστασης ορκίζονται ότι θα σκοτώσουν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου
- Σαν σήμερα 15 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Οι 4 μειώσεις φόρων που θα φανούν στα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ και Εφορίας
- Μιλάμε για ροκά όχι αστεία: Δεν θα πιστεύετε στα…αυτιά σας! ΒΙΝΤΕΟ
- Η δημοτικότητα του Μέσι στα…τάρταρα: Παιδιά στο Ιράν καίνε φανέλες του μετά τη συνάντηση με Τραμπ! vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Μαρτίου
- Σύμβουλος Πούτιν: «Θα πρέπει να φέρουν τον “μεσσία” τους εάν…»
- Ανήσυχο το κλίμα σε πολλά κράτη – Τι επιλογές ενδέχεται να δοθούν;
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)









