Τα μεγάλα ποσοστά της ΝΔ και οι αβάντες που, κατά τα φαινόμενα, λαμβάνει από τα άλλα κόμματα, προκειμένου να τα αυξήσει κι άλλο, έχουν οδηγήσει το κόμμα που ήρθε πρώτο στις εκλογές και ετοιμάζεται για τις επόμενες, σε ύφη χιλίων καρδιναλίων!!!
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στην τηλεόραση του Mega δήλωσε κυνικά σε σχέση με τον θάνατο τριών ανθρώπων μέσα σε 48 ώρες λόγω των τεράστιων κενών στο ΕΣΥ, ότι «αυτά έχουν κριθεί. Ήταν μέσα στον απολογισμό που καταθέσαμε πριν την 21η Μαΐου και οδήγησε στο αποτέλεσμα που οδήγησε».
Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος επέμεινε ότι σε μέσα 48 ώρες πέθαναν άδικα άνθρωποι λόγω καθυστερημένης ανταπόκρισης ασθενοφόρων, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε:
«Υπάρχει όμως μια κατατεθειμένη λαϊκή αποδοχή της τάξεως του 40% πριν 10 μέρες. Αυτά έχουν κριθεί. Ήταν μέσα στον απολογισμό που καταθέσαμε πριν την 21η Μαΐου και οδήγησε στο αποτέλεσμα που οδήγησε. Κι αυτό θα πρέπει να συνεκτιμάται;» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είχαμε λαϊκή ανταπόκριση που έδωσε 40% στον κυβερνητικό απολογισμό που καταθέσαμε».
Δείτε το βίντεο:
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025









