Με εξώδικο απαντά ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά απογευματινής εφημερίδας, για το «δυσφημιστικό και παντελώς αναληθές», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσίευμα «για δήθεν συνάντηση του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη με τον κ. Τσίπρα».
Όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη, «ουδέποτε έλαβε χώρα η περιγραφόμενη μυστική συνάντηση».
Στο πολιτικό σκεπτικό του εξώδικου, σημειώνεται ότι «οι θέσεις του συνδυασμού “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη” σε σχέση με το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης είναι γνωστές δημοσίως».
Ως εκ τούτου, ψευδείς, κατά τον επικεφαλής του συνδυασμού, ειδήσεις «σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, προκειμένου να ζημιώσουν το συνδυασμό μας κατά την προεκλογική περίοδο και να πλήξουν το πρόσωπό μου, αφού με εμφανίζουν ως έναν πολιτικό αρχηγό ασυνεπή και ψεύτη, που δήθεν άλλα δηλώνω δημόσια και άλλα μεθοδεύω υπογείως και σχεδιάζω κρυφά». Κλείνοντας, ο Γ. Βαρουφάκης ζητά ανάκληση του δημοσιεύματος.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















