Όλο και περισσότερα στελέχη της Κουμουνδούρου λένε δημόσια αυτό που ξορκίζει η ηγεσία του κόμματος.
Οι νέες δηλώσεις υπέρ ενός τέτοιου σεναρίου ήρθαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 δήλωσε:
«έχω την αίσθηση ότι παίζουμε με τις λέξεις. Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει να είναι πρώτος στις εκλογές. Αν είναι να το πούμε 100 φορές να το πούμε 100 φορές. Παρόλα αυτά τι λέω εγώ και είναι προσωπική μου άποψη. Αν η διαφορά είναι μισή μονάδα – δεν σας λέω για 5-6 μονάδες- δεν βλέπω για ποιο λόγο (σ.σ. να μην σχηματιστεί κυβέρνηση ηττημένων).
Το λέω εγώ που θα ήθελα να είμαι 5 – 10 μονάδες μπροστά αλλά όμως δεν είμαι. Αν λοιπόν είναι μισή μονάδα διαφορά, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά – το λέω και είναι προσωπική άποψη – γιατί τα δημοκρατικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου να μην συνεργαστούν. Η διαφορά μας πριν από 3 μήνες ήταν 10 μονάδες».
«Σήμερα η διαφορά μας έχει εκμηδενιστεί στο +- 2%» για να συνεχίσει λέγοντας πως «είναι το πρόβλημα το 0,1% και 0,2%; Άποψη μου και την λέω ευθαρσώς. Βεβαίως πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα, aλλά αν η διαφορά είναι 0,1% ποιος μας εμποδίζει να συνεργαστούμε με τα άλλα δύο δημοκρατικά κόμματα;».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Χάρης Δούκας προσπαθεί να μιλήσει…κινέζικα στο κέντρο της Αθήνας! Δείτε βίντεο
- «Ηρέμησε, λυσσασμένο σκυλί» – Ο Μεντβέντεφ έδωσε απάντηση στον Μερτς
- “Δαχτυλίδι της φωτιάς”: Έρχεται η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2026, αλλά θα τη δουν μόνο πιγκουίνοι
- ΗΠΑ: Σαφής επιβράδυνση για τον πληθωρισμό τον Ιανουάριο, έπεσε στο 2,4%
- Επίσκεψη Ν. Δένδια στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής
- Ρέθυμνο: Σε πλήρη ετοιμότητα η πόλη για την κορύφωση του φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων
- Ο Τραμπ καλεί τον Ζελένσκι να βιαστεί, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με την Ρωσία
- Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στο Σύνταγμα
- Σ. Φάμελλος από Σύνταγμα: Εμείς εκπροσωπούμε τους τίμιους αγρότες όχι τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες»
- Ινδία: Τουλάχιστον 17 αρχηγοί κρατών στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής για το ΑΙ στο Νέο Δελχί
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΕΝΔΙΑΣ
ΗΠΑ
ΓΕΦΥΡΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΟΣΕ
ΑΠΟΜΙΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ









