τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One, αντιπαρατιθέμενος με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη.
Ο κ.Ρωμανός αναφέρθηκε ακόμη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την κοστολόγησή του, αλλά και στην απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα Κασιδιάρη, ενώ απευθυνόμενος στον κ.Σπίρτζη τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ψηφίζατε στη Βουλή πράγματα και λέγατε τα ψηφίζω και κλαίω. Αυτή ήταν η πολιτική σας. Διαδήλωνε το κόμμα σας για αυτά που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Περάσατε όλη την εθνική περιουσία στο Υπερταμείο για 100 χρόνια. Αυτοί, που θα σκίζατε τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε ένα e-mail Χαρδούβελη.
Εσείς αντί για το e-mail Χαρδούβελη επιλέξατε να κάνετε την ηρωική διαπραγμάτευση, να σερνόμαστε με τα πουκάμισα του κ. Βαρουφάκη μήνες, να κοντεύουμε να βγούμε από το ευρώ και να κάνουν ουρά οι συνταξιούχοι στα ATM. Επιλέξατε να παίξουμε με τα νομισματοκοπεία, να ξεκινήσετε ένα νέο μνημόνιο, χειρότερο και σκληρότερο. Να μας χρεώσετε 100 δις ευρώ».
Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου έθεσε επίσης το εξής ερώτημα:« Αν πάρουμε το σενάριο ότι είναι όπως τα λέει ο κ. Σπίρτζης, θεωρούν οι πολίτες που μας ακούν ότι πραγματικά το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα μας οδηγήσει σε πτώχευση, μνημόνιο ή σε πρόγραμμα «Δήμητρα. Δεν θα βλέπουμε με τα κιάλια την επενδυτική βαθμίδα;»
Σχετικά με την απόφαση Αρείου Πάγου για μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, ο Νίκος Ρωμανός τόνισε 3 σημεία που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση του:
«Πρώτον, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την τροπολογία. Δεύτερον, έφερε μια τροπολογία, η οποία θα οδηγούσε ουσιαστικά στο να γίνει μια τρύπα στο νερό. Και τρίτον, δεν κατέθεσε υπόμνημα. Και μαζί με όλα αυτά, υπάρχουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Παπαχριστόπουλος, που τον άκουσα να λέει πως δεν μας πολυαφορά αυτό το θέμα, αφορά κυρίως την δεξιά».
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
Κύρια Θέματα

















