«Δεν υπάρχει κανέναν άδειασμα κανενός υπουργού από τον πρωθυπουργό αλλά μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχετικά με την πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη για τη δημιουργία έφιππης αστυνομίας.
Όσον αφορά στην πανεπιστημιακή αστυνομία και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαρινάκης είπε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν καταργείται και μάλιστα το τόνισε ρητά.
«Στον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της ασφάλειας στα πανεπιστήμια. Σε αυτή την πολιτική κατεύθυνση έχουν γίνει κινήσεις όπως η επαναφορά του ασύλου αλλά και η πανεπιστημιακή αστυνομία.”
Ενώ συμπλήρωσε ότι “αυτό που εξετάζουμε, είναι πως θα έχει τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ.”
(με πληροφορίες από newsbeast. gr / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δικογραφία σε βάρος του καταστηματάρχη
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων









