Κωνσταντοπούλου κατά ΚΚΕ: Είναι 49 χρόνια στη Βουλή, θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα

Στο MEGA για τις θέσεις του κόμματός της «Πλεύση Ελευθερίας» αλλά και για τα ποσοστά του που ανέβηκαν στις εκλογές του Μαΐου, μίλησε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στα ποσοστά της Πλεύσης Ελευθερίας, λέγοντας πως θέλουν να τα διπλασιάσουν: «Δεν παίρνουν τα μυαλό μας αέρα. Βάλαμε στόχο όμως να διπλασιάσουμε δυνάμεις το βράδυ των εκλογών. Το κινητό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από τότε που το έδωσα. Μιλάω με φοιτητές για όλα και η αμεσότητα είναι πολύ σημαντική. Ένας από τους στόχους μας είναι να μην υπάρξει άνθρωπος που θέλει να ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να μην ψηφίσει».

«Εμείς είμαστε μία αντισυστημική δύναμη. Δεν έχασα την μαχητικότητά μου, αλλά δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε από τα συστημικά κόμματα. Πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση απέναντι στη κυβέρνηση. Αυτές είναι εκλογές για αντιπολίτευση και για να έχουμε αντιπολίτευση πρέπει να αλλάξει η Βουλή. Ήμουν έξι μήνες πρόεδρος της Βουλής και έκανα αλλαγές που δεν είχαν γίνει ποτέ. Το ΚΚΕ είναι 49 χρόνια μέσα στη Βουλή και θα έπρεπε να έχει κάνει παραπάνω πράγματα. Εμείς δεν θα είμαστε για να λέμε απλά όχι αλλά θα ασκούμε αντιπολίτευση. Όταν ήμουν στη Βουλή εάν δεν υπήρχαν οι βουλευτές δεν ξεκινούσα τη συνεδρίαση», κατέληξε.

intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί