Επίσκεψη Ν. Παππά σε Μάνδρα και Λουτράκι που επλήγησαν από τις φωτιές

Τη Μάνδρα και το Λουτράκι, «δύο από τις περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες», επισκέφτηκε νωρίτερα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, ο οποίος επιπλέον θα έχει σήμερα συναντήσεις με μέλη του κόμματος στο 'Αργος και στο Ναύπλιο.

«Δυστυχώς, για ένα ακόμα καλοκαίρι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την εκκένωση και όχι την πρόληψη και την αντιμετώπιση. Για ένα ακόμα καλοκαίρι, η χώρα πάει στον ‘αυτόματο’, με ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα. Παρά τις αναφορές περί ετοιμότητας, παρά τις εξαγγελίες περί ενίσχυσης των δυνάμεων, παρά τις «συγγνώμες» των τελευταίων ετών», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του στο Facebook.

Προσθέτει ότι ένιωσε την υποχρέωση να επισκεφτεί τις περιοχές που επλήγησαν, να ακούσει τους κατοίκους που μετρούν ζημιές, να μιλήσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων με τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εθελοντές που δίνουν τη μάχη με αυταπάρνηση.

Μαζί του στην επίσκεψη οι υποψήφιες -στις τελευταίες εκλογές- βουλευτές Δυτικής Αττικής, Διονύσια Στεφάτου και Κορινθίας, Έλενα Κονομόδη, ο συντονιστής του τμήματος Υποδομών της Κ.Ε. του κόμματος, Γιώργος Δέδες και ο συντονιστής της ΟΜ Λουτρακίου, Γιάννης Σκλίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί