Αυτό που «καίει» τον Μητσοτάκη για τις εκλογές – Η κρίσιμη ημερομηνία της 9ης Μαΐου

Τα τηλεφωνήματα που φέρονται να έγιναν...

Δειλά-δειλά ανεβάζει στροφές για τις εκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μπαίνει στην καθαρά προεκλογική εκστρατεία με περιοδείες και ομιλίες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η παρούσα κυβέρνηση θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία, ειδικά την ώρα που η αντιπολίτευση στο σύνολό της δεν δείχνει ικανή να ανεβάσει τα ποσοστά της.

 «Όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμα της κάλπης της 21ης Μαΐου, τόσο πιο εύκολη θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση», αφήνουν να διαρρεύσει από την Πειραιώς.

Όπως σχολιάζεται, αυτό που δε θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα παζάρια για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Το πράγμα που τον καίει περισσότερο από όλα δεν είναι η υπόθεση Γεωργούλη, καθώς δεν υπολογίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να εμφανιστεί στα μάτια των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων ενωμένη η ΝΔ.

Ως εκ τούτου, δίνει τεράστια προσοχή στην εκδήλωση της 9ης Μαΐου!

Εκεί στο Ζάππειο, με αφορμή την επέτειο της υπογραφής ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, η ΝΔ πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, να παρουσιαστεί συσπειρωμένη!!!

Πώς θα γίνει αυτό;;; Ο πρωθυπουργός φέρεται να έκανε τηλεφωνήματα στους δυο πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά! Θα παραστούν στην εκδήλωση;;; Μέχρι στιγμής, η απάντηση τείνει προς το «ναι», λέγεται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί