Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ συνέδεσε τις συλλήψεις που έγιναν με την προεκλογική περίοδο.
Ειδικότερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως
«ο κύριος Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη συγχαρητηρίων για τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι την μικροκομματική αντιπολίτευση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως αποτελεί τη μόνιμη φωνή μιζέριας και τοξικότητας. Και, επίσης, ότι η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
«Πριν από μια εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας δυσφήμιζε από την Γερμανία την Ελληνική Αστυνομία διεθνώς, αποτρέποντας έτσι τους τουρίστες να επισκεφτούν την πατρίδα μας.
Είναι ο ίδιος που, το περασμένο καλοκαίρι, κατηγορούσε τους Αστυνομικούς μας στον Έβρο ως δολοφόνους για την ανύπαρκτη «νεκρή Μαρία», υπονομεύοντας την Πατρίδα μας
Ο ίδιος που, εδώ και μια τετραετία, δεν έχει βρει μια λέξη υποστήριξης προς την Ελληνική Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει καταγράψει.
Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη συγχαρητηρίων για τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι την μικροκομματική αντιπολίτευση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως αποτελεί τη μόνιμη φωνή μιζέριας και τοξικότητας. Και, επίσης, ότι η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη».
(με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεοδωρικάκος: Τα σύνορα δεν πρόκειται να μεταβληθούν ποτέ ούτε στη στεριά, ούτε στη θάλασσα, ούτε στον αέρα
- Σοκάρει ο θάνατος influencer στις Φιλιππίνες: Πέθανε αφού έφαγε «το καβούρι του διαβόλου» για ένα βίντεο
- Το χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τον καπνό…της Τσικνοπέμπτης
- Νέο Κοινωνικό Ταμείο για άμεσες αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές πρότεινε ο Γ. Αυτιάς
- Η τρομακτική στιγμή που η γη καταπίνει λεωφόρο σε πόλη της Κίνας, vid
- Στέλεχος της Anthropic αποκαλύπτει ότι η ΑΙ μπορεί να σκοτώσει όταν απειλείται να «απενεργοποιηθεί»
- Λίβανος: Μηχανικός υποδυόταν τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και εξαπάτησε πολιτικούς και επιχειρηματίες
- Κίνα: Η «εισβολή» των ρομπότ στην καθημερινότητα συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς
- Επικίνδυνες χημικές ουσίες σε extensions μαλλιών
- Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να βασίζεται περισσότερο στη σύμπραξη, σύμφωνα με τον υπεύθυνο πολιτικής του Πενταγώνου









