Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως το έλλειμα σε εργάτες της γης, της βιομηχανίας, στην εστίαση και τουρισμό είναι πάνω από 500.000 άτομα.
«Όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα εξαρτώνται από το εργατικό δυναμικό όπως και τα χωράφια όπου υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που δεν έχουν εργάτες. Τώρα το ποια θα είναι η λύση, θα δούμε, είναι πολλές. Τα αιτήματα μετακλήσεων ξεπερνούν τους 700.000 ανθρώπους. Δεν θα δώσω τόσες», είπε αρχικά.
«Πάντα λέμε πως ο αριθμός για τη χρήση εργαζομένων από το εξωτερικό, θέλουμε να είναι όσο γίνεται μικρότερος για να ενθαρρύνουμε τον εγχώριο πληθυσμό. 170.000 μετακλήσεις έχουν ήδη εγκριθεί. Και συνεχίζουμε να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Από την μία έχουμε ένα μεγάλο δείκτη ανεργίας αλλά δεν υπάρχει ζήτηση», πρόσθεσε.
Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:
(photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η γιαγιά που ξεμάτιαζε την Εθνική μπάσκετ μέχρι το τελευταίο λεπτό έγινε viral, vid
- Περού: Τα σιδηροδρομικά δρομολόγια προς το Μάτσου Πίτσου αναστέλλονται εξαιτίας κινητοποίησης
- Από ποιό διεθνιστικό μέσο ζητάει 15δις δολάρια ο Τραμπ; «Ψεύδονται για δεκαετίες»
- Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Η Δεξιά κηρύσσει τον «πόλεμο» κατά της διεθνιστικής «πέμπτης φάλαγγας»
- ΥΠΑΜ Ισραήλ: «Η Γάζα καίγεται»
- Σοκ στη Νέα Υόρκη: Παρέσυρε και σκότωσε 16χρονη επειδή τον είχε απορρίψει! video
- Οι ΗΠΑ έπληξαν κι άλλο πλεούμενο με «ναρκωτρομοκράτες», ισχυρίζονται, από τη Βενεζουέλα
- Δίχως σταματημό οι καραβιές με αλλοδαπούς νοτίως της Κρήτης
- Σαν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη της εθνοφρουράς στο Μέμφις! Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ
Κύρια Θέματα

















