Ζαχαρωτά έστειλαν στο νοσοκομείο 13 κορίτσια!(Vid)

2020-10-09_081539
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς όταν κοίταξαν τη συσκευασία των ζαχαρωτών και διαπίστωσαν πως περιείχαν τεράστια ποσότητα από το κύριο συστατικό της κάνναβης!

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή όταν 13 κορίτσια κατέληξαν στο νοσοκομείο, κι όπως αναφέρει το newsbomb.gr νωρίτερα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα συγκεκριμένων ζαχαρωτών.

Τα παιδιά, ηλικίας 13 και 14 ετών, παρουσίασαν συμπτώματα ναυτίας, υπερδραστηριότητας και αυξημένων καρδιακών παλμών με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του σχολείου να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Άμεσα βρέθηκαν στον χώρο ασθενοφόρα αλλά και η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα.

Οι γονείς στη συνέχεια παρατήρησαν τα συστατικά που αναγράφονταν στις συσκευασίες των συγκεκριμένων ζαχαρωτών που αποδείχθηκαν εξαιρετικά επικίνδυνα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, στα ζαχαρωτά υπήρχαν 600mg από τη χημική ουσία THC, που είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της κάνναβης.

Όπως ανέφεραν οι ειδικοί, μια δόση 600mg αυτής της ουσίας, μπορεί να αποδειχθεί 50 φορές πιο ισχυρή από ένα τσιγάρο που περιέχει κάνναβη. Όπως υποστηρίζουν σε αυτό περιέχονται περίπου 12mg της συγκεκριμένης ουσίας.

photo video screenshot