• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΒΙΝΤΕΟ: Θα μπορούσε να ήταν άνθρωπος! Η στιγμή που δυο ντόπερμαν κατασπαράζουν γάτο έξω από εργοστάσιο

ΒΙΝΤΕΟ: Θα μπορούσε να ήταν άνθρωπος! Η στιγμή που δυο ντόπερμαν κατασπαράζουν γάτο έξω από εργοστάσιο

Φρικιαστικές εικόνες κατέγραψε ένας υπάλληλος εργοστασίου, με δυο ντόπερμαν να κατασπαράζουν έναν γάτο έξω από το κτίριο.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, η υπάλληλος προσπάθησε να διώξει τα σκυλιά για να σώσει το γατάκι, αλλά δεν τα κατάφερε…

Το περιστατικό που σημειώθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στους υπαλλήλους του εν λόγω εργοστασίου που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, με τον ιδιοκτήτη να εκφράζει ανησυχίες για τα δυο ντόπερμαν που κυκλοφορούν ελεύθερα, υποστηρίζοντας πως οποιαδήποτε άλλη φορά θα μπορούσαν να προβούν σε παρόμοια πράξη.  

“Το εργοστάσιο δουλεύει επί 24ωρου βάσεως. Φανταστήκατε τι θα γινόταν αντί για γάτο να ήταν άνθρωπος; θα έκαναν πάρτι τα σκυλιά με τον άνθρωπο…”

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου στον Alpha, ο ίδιος επικοινώνησε άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, ο οποίος τον ενημέρωσε πως τα δυο ντόπερμαν εντοπίστηκαν και έχουν παραδοθεί στον ιδιοκτήτη τους. 

“Μίλησα με την Αστυνομία του Πέρα Χωριού μόλις ήρθα το πρωί και ευγενέστατος ο άνθρωπος, μου είπε ότι η ευθύνη είναι του δημαρχείου Ιδαλίου. Μετά με κάλεσε και ο Υγειονομικός του Δήμου και μου είπε το ίδιο με την Αστυνομία, ότι τα σκυλιά παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και του είπα ότι δεν δέχομαι να σταματήσει η υπόθεση ως εδώ.”

Του ανέφεραν μάλιστα πως πρώτη φορά τα συγκεκριμένα σκυλιά προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξη και πως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας. 

Ο ιδιοκτήτης χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός ότι η υπόθεση έκλεισε και όπως αναφέρει στον Alpha θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία. 

“Τους είπα αν θυμούνται πριν λίγο καιρό άλλα σκυλιά του ιδίου μεγέθους έφαγαν μια γυναίκα, ούτε εκείνοι οι σκύλοι είχαν προηγούμενο δεν είχαν φάει άλλη γυναίκα. Και τους έθεσα και το ερώτημα: Αν εγώ σκότωνα ένα γάτο τι θα μου κάνατε; θα είχα υπόθεση και πιθανότατα να πήγαινα φυλακή και να είχατε και δίκαιο. Τώρα με τους σκύλους επειδή πιθανόν οι ιδιοκτήτες να είναι επώνυμοι απλά τους παραδώσατε και τελειώσατε; Για εμένα δεν τελείωσε. Μπορεί να έβγαινε ένας υπάλληλος έξω εκείνη την ώρα, μπορεί να ερχόταν βάρδια ένας άλλος, ή να ήταν το διάλλειμα τους.”

alphanews