Σμήνος ιπτάμενων δίσκων στη Νότια Αργεντινή, το 1968… (ΦΩΤΟ)

Ένας εξωγήινος στόλος από πέντε Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα εθεάθη από τουλάχιστον εκατό ανθρώπους σε πόλεις της Νοτίου Αργεντινής, στα τέλη Αυγούστου του 1968.

Αρχικά, η πρώτη εμφάνιση του μυστηριώδους στολίσκου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της πόλης Comodoro Rivadavia, στην Παταγονία, 1.800 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας του Μπουένος Άιρες και στη συνέχεια, στο Trelew, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα της Παταγονίας.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ένας πιλότος αεροσκάφους, όπως και οι επιβάτες που μετέφερε στην πτήση, οι πέντε ιπτάμενοι δίσκοι μετακινούνταν με ασύλληπτη για τα ανθρώπινα δεδομένα ταχύτητα, πάνω από 10.000 χιλιόμετρα την ώρα, αφήνοντας πίσω τους κυανές φωτεινότατες εξατμίσεις.

Μάλιστα, στην πόλη Comodoro Rivadavia, ο Πύργος Ελέγχου του τοπικού αερολιμένα, επιχείρησε να έρθει σε επαφή με τους ιπτάμενους δίσκους, χωρίς, όμως, κανένα αποτέλεσμα.

Στο Trelew, οι κάτοικοι της πόλης ξεχύθηκαν στους δρόμους, προκειμένου να παρατηρήσουν προσεχτικά τα παράδοξα πτητικά οχήματα και να τα απαθανατίσουν με φωτογραφικές μηχανές.

Το σμήνος των ιπτάμενων δίσκων, που εθεάθη στη Νότια Αργεντινή, κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τον βορρά και διαγραφόταν ευκρινώς ο άψογος σχηματισμός του επάνω στον έναστρο, καθαρότατο νυχτερινό ουρανό.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 21/08/1968…

Από strangepress, ΦΩΤΟ pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...