Νέα θεωρία από γνωστό κυνηγό UFO

Στρέφει την προσοχή του σε δύο περιοχές κοντά στην ύποπτη υπόγεια εγκατάσταση, υποθέτοντας ότι οι συγκεκριμένες καλλιέργειες μπορεί να είναι μέρος προγράμματος γενετικής έρευνας.

Γράφει το Sputnik:

Ενώ η εγκατάσταση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων γνωστή ως Περιοχή 51 έχει ήδη το κέντρο των θεωριών συνωμοσίας σχετικά με εξωγήινα σκάφη και εξωγήινες μορφές ζωής, ο διάσημος κυνηγός UFO Σκοτ Γουόρινγκ ισχυρίζεται τώρα ότι νέα υπόγεια εγκατάσταση αναπτύσσεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ που είχε προφανώς σκόνταψε πάνω στη νέα του ανακάλυψη καθώς μελετούσε δορυφορικούς χάρτες η νέα εγκατάσταση βρίσκεται 55 μίλια βόρειο-ανατολικά της περιμέτρου της περιοχής 51.

Σημείωσε επίσης δύο καλλιέργειες κοντά στη βάση, υποθέτοντας ότι ίσως «αναπτύσσονται για γενετική έρευνα».

«Μεταλλάσσουν τα γενετικά στοιχεία των φυτών για άγνωστο λόγο. Αυτό με προβληματίζει γιατί αν κάνουν γενετική έρευνα τότε σε τι χρειάζονται μία υπόγεια βάση για να κάνουν την έρευνα; Εκτός φυσικά αν περιλαμβάνει άλλες έρευνες που θέτουν σε κίνδυνο το κοινό» σκέφτεται ο Γουόρινγκ.

Χρήστης του YouTube πάντως ισχυρίστηκε ότι η ανακάλυψη του Γουόρινγκ είναι απλά «ένα έργο που έχει γίνει από έναν καλλιτέχνη» που λαμβάνει συνεχείς επιχορηγήσεις για να κατασκευάζει τα συγκεκριμένα έργα.

Ο Γουόρινγκ διαφώνησε υποστηρίζοντας ότι κανείς καλλιτέχνης δεν επιτρέπεται να αναπτύξει την τέχνη του μέσα στην Περιοχή 51, ερμηνεύοντας την εξήγηση του χρήστη ως «τον τρόπο των ειδικών να καλύπτονται».

ΦΩΤΟ: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...