• Αρχική
  • Άρθρα
  • UFO
  • Μυστήριο αντικείμενο στον ουρανό της Β. Καρολίνας – Ξεσηκώνεται το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο αντικείμενο στον ουρανό της Β. Καρολίνας – Ξεσηκώνεται το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Διαβάζουμε στο ρωσικό Sputnik:

Στα τέλη Μαΐου ένα βίντεο με ένα τεράστιο αντικείμενο να ίπταται πάνω από τη λίμνη Νόρμαν στη Βόρεια Καρολίνα, έκανε τους απανταχού λάτρεις των UFO, να πιστέψουν ότι εξωγήινα όντα έκαναν την άφιξή τους στην περιοχή.

Ένας 35χρονος από την περιοχή, υποστήριξε ότι κατάφερε να βγάλει μερικές φωτογραφίες από το ιπτάμενο αντικείμενο την ώρα που οδηγούσε προς την πόλη Σάρλοτ, κατά τη διάρκεια καταιγίδας, σύμφωνα με τον Charlotte Observer.

«Πήγαινα προς το σπίτι μου και είχα τη γυναίκα μου σε ανοιχτή ακρόαση, φαινόταν πως πλησίαζε τυφώνας, έτσι προσπαθούσα να βγάλω μια φωτογραφία τα σύννεφα για τη γυναίκα μου. Αλλά τότε είδα κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό και είπα από μέσα μου: ‘’Θεέ μου, τι είναι αυτό?». Προσπάθησα να βγάλω όσο πιο πολλές φωτογραφίες μπορούσα την ώρα που οδηγούσα.», φέρεται να ανέφερε ο άνδρας στην εφημερίδα.

Ο άνδρας παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε για την ασφάλεια του και ότι δεν πίστευε στα UFO μέχρι εκείνη τη στιγμή, κάτι που, όπως ανέφερε, τον έκανε να χάσει τον ύπνο του εκείνο το βράδυ.

Η φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, δείχνει ένα αντικείμενο που μοιάζει με ένα ορθογώνιο αεροσκάφος με φώτα σε όλες τις πλευρές του, να αιωρείται πάνω από τα δέντρα.

Οι λάτρεις των UFO και των θεωριών συνωμοσίας έσπευσαν να πουν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα εξελιγμένο αεροσκάφος κατασκοπείας, γνωστό ως TR-3B, αεροσκάφος το οποίο «δεν υπάρχει επίσημα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα military.com.

Η Βόρεια Καρολίνα βρίσκεται στις δέκα πρώτες πολιτείες των ΗΠΑ, στις οποίες έγιναν αναφορές για θεάσεις UFO.

Τον περασμένο μήνα τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Νόρμαν αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ζέπελιν της εταιρείας Goodyear, η οποία χρησιμοποιεί συνήθως αυτά τα αεροσκάφη για διαφήμιση και καταγραφή αθλητικών εκδηλώσεων για την τηλεόραση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu