• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κυλινδρικά UFO πάνω από τους ουρανούς Β. Αμερικής και Ευρώπης! – ΒΙΝΤΕΟ

Κυλινδρικά UFO πάνω από τους ουρανούς Β. Αμερικής και Ευρώπης! – ΒΙΝΤΕΟ

Τους τελευταίους δύο μήνες κυλινδρικά UFO κατέκλυσαν τον πλανήτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, μέχρι τη Γερμανία.


Τις θεάσεις ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ο κυνηγός εξωγήινων και ουφολόγος MrMBB333 και όλα τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα καταγράφηκαν τους μήνες Ιούνη και Ιούλη και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Το πρώτο κλιπ τραβήχτηκε στις 5/6/2021 πάνω από την πόλη Χιούστον, της πολιτείας Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σύμφωνα με τον MrMBB333, ένας λευκός κύλινδρος κινούταν στον ορίζοντα.

Τον επόμενο μήνα, ένα πανομοιότυπο UFO εθεάθη πάνω από την επαρχία του Οντάριο, στον Καναδά.

“Φαίνεται πως πρόκειται για ακριβώς το ίδιο αντικείμενο μέχρι παραμικρής λεπτομέρειας” ισχυρίστηκε ο λάτρης των θεωριών συνωμοσίας.

Στις 22 Ιούλη, ένα παρόμοιο ΑΤΙΑ ξαναεμφανίστηκε πάνω από το Τέξας, με ένα κάτοικο της πόλης Μπούλαρντ να το καταγράφει σε βίντεο, αυτή τη φορά.
Ε

ξάλλου, τον Ιούλη, μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας ανέβασε στο κανάλι μια ακόμη θέαση UFO πάνω από τη Νότια Καρολίνα.

Ενώ ο YouTuber με ειδίκευση στο ανεξήγητο ανέφερε πως δέχτηκε παρόμοιες μαρτυρίες για ανάλογες θεάσεις και στο Όρεγκον.

Όμως και η Ευρώπη δεν έμεινε ανεπηρέαστη από τα UFO. Αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα πέταξαν πάνω και από τη Γερμανία.

“Τι συμβαίνει εδώ;” διερωτήθηκε ο ουφολόγος. “Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράγμα ή εάν υπάρχουν πολλοί λευκοί κύλινδροι που τριγυρνούν ανά την υφήλιο” συνεχίζει ο MrMBB333 για τα παράξενα αντικείμενα στον ουρανό πολλών περιοχών του πλανήτη.

“Ξέρετε πως πιθανότατα υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που είδαν αυτά τα πράγματα στον ορίζοντα – αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα” λέει ο κυνηγός εξωγήινων.

(sputniknews)