• Αρχική
  • Άρθρα
  • Του άφησε μήνυμα ο εραστής της κοπέλας του στο πιο απίθανο και ιδιοφυές σημείο (vid)

Του άφησε μήνυμα ο εραστής της κοπέλας του στο πιο απίθανο και ιδιοφυές σημείο (vid)

surprise1
Υπάρχουν τρόποι και τρόποι για να μάθει κανείς πως έχει αρχίσει να μοιάζει με τον Ρούντολφ, ωστόσο αυτός είναι σίγουρα μοναδικός!

Ένα διαβολικά έξυπνο σημείο για να αφήσει μήνυμα στον κερατά σύντροφο ότι η κοπέλα του τον είχε απατήσει μαζί του, βρήκε ένας εραστής αγνώστων στοιχείων.


Μπορεί ο εραστής, σύμφωνα με το sputnik, να μην είχε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας του, ωστόσο σκαρφίστηκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να του το μαρτυρήσει σε ένδειξη, προφανώς, ανδρικής αλληλεγγύης.

Σκέφτηκε να αφήσει σημείωμα στον σύντροφό της. Και το πιο ιδιοφυές μέρος, για να μην το ανακαλύψει η… μοιχαλίδα, είναι το καπάκι της λεκάνης! Κάτω από αυτό φυσικά…

Το σημείωμα ανέβασε ο απατημένος σύντροφος στο Twitter, με αποτέλεσμα να γίνει viral, όπως ακριβώς του άξιζε (όχι το κέρατο).


«Αυτή η γκόμενα μόλις μου είπε το πρωί ότι έχει σχέση. Λυπάμαι που σ’ το λέω έτσι, αλλά θα ήθελα να το μάθω και εγώ αν ήμουν στη θέση σου. Συγγνώμη, αδερφέ», αναγράφεται σε αυτό.
«Το κορίτσι μου με απάτησε ενώ βρισκόμουν εκτός πόλης και ο τύπος μού άφησε αυτό το σημείωμα κάτω από το κάθισμα τουαλέτας», εξομολογήθηκε ο κερατάς.

@kingmal_27

#ConjuringHorror #xyzbca #TeamUSATryout #viral #foryoupage #Kingmal27 #memeking #fyp #memes #makethisgoviral #foryoupagе #foryou #cheaterswillcheat

♬ original sound – Big8UpCEO🖤

Χιλιάδες χρήστες επαίνεσαν έτσι τον εραστή της γυναίκας, τόσο για την ειλικρίνειά του όσο και για την ευφυΐα του.
Ένας πάλι πήρε έμπνευση για να προκαλέσει χάος, γράφοντας: «Θα το κάνω αυτό στο σπίτι των φίλων μου και θα παρακολουθήσω τα πυροτεχνήματα (τη συνέχεια)».

photo vid screenshot