• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τo viral της ημέρας: Οι πάπιες που έκαναν επιδρομή στην Νέα Υόρκη – BINTEO

Τo viral της ημέρας: Οι πάπιες που έκαναν επιδρομή στην Νέα Υόρκη – BINTEO

Οι δρόμοι και οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης γίνονται συχνά μάρτυρες διάφορων παράδοξων περιστατικών. Μερικά από αυτά καταγράφονται σε βίντεο, τραβώντας την προσοχή και τα likes του – ακόμη μεγαλύτερου- κοινού των social media. Έτσι έγινε και με τη βόλτα μιας μαμάς πάπιας με τα παπάκια της στο Μπρούκλιν.

Η…παπιοσυμμορία εθεάθη αρχικά να διασχίζει την πολυσύχναστη 5η Λεωφόρο, σταματώντας την κυκλοφορία. Στην συνέχεια – και μάλλον διόλου τυχαία- η μαμά πάπια οδηγεί τα μικρά της σε έναν φούρνο. «Δε γνωρίζουμε τι παραγγείλανε», σχολιάζει ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο με την επίσκεψη των παπιών στο μαγαζί.

Λίγη ώρα μετά, στο Twitter ανέβηκε ένα τρίτο βίντεο, στο οποίο βλέπει κανείς έναν υπάλληλο του φούρνου να οδηγεί τα παπιά έξω από το κατάστημα, πετώντας ψίχουλα στο πεζοδρόμιο. Όπως ενημερωνόμαστε, η περιπλάνησή τους έληξε με τα παπιά να εγκαθίστανται, τελικά, στη «γωνιά» της πόλης που τους ταιριάζει περισσότερο: Το μεγάλο πάρκο Πρόσπεκτ του Μπρούκλιν, στο οποίο τα οδήγησε με ασφάλεια ένας καλόκαρδος περαστικός.

ΠΗΓΗ: ET