• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το προγούλι και τα παραπανίσια κιλά έσωσαν τη ζωή ενός οδηγού ταξί (vid)

Το προγούλι και τα παραπανίσια κιλά έσωσαν τη ζωή ενός οδηγού ταξί (vid)

Ένας οδηγός ταξί στη Ρωσία σώθηκε από θαύμ,α όταν ένας πελάτης του επιτέθηκε με μαχαίρι και πήγε να του κόψει τον λαιμό.

Eυτυχώς η λεπίδα δεν έφτασε στις φλέβες και τις αρτηρίες του άνδρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Μιχαήλ έχει να ευχαριστεί γι’ αυτό τα παραπανίσια κιλά του.
Ο 39χρονος Μιχαήλ Τόλστιχ Μπαρναούλ της Ρωσίας έκανε τη συνηθισμένη του βάρδια όταν πήρε κάποιους επιβάτες για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Οι δύο επιβάτες ήταν ευχάριστοι και ομιλητικοί με τον οδηγό κατά τη διάρκεια της κούρσας έτσι τίποτε δεν έδειχνε ανησυχητικό.
Όμως λίγο πριν φθάσουν στον προορισμό τους, ένας από αυτούς ξαφνικά έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον οδηγό προσπαθώντας να του κόψει τον λαιμό.
Μόλις οι δράστες κατάλαβαν ότι απέτυχαν να τον σκοτώσουν, διέφυγαν.

Ο Μιχαήλ κατέγραψε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο ενώ η αστυνομία εξέταζε τη σκηνή. Ο άνδρας απευθύνθηκε στους συναδέλφους του:
«Είδατε τι συνέβη, μου έκοψαν τον λαιμό. Νομίζετε ότι αστειεύομαι; Να είστε προσεκτικοί και να μην παίρνετε κανέναν που να δείχνει ύποπτος».,

Ευτυχώς ο Μιχαήλ έλαβε εγκαίρως τις πρώτες βοήθειες και γλίτωσε τα χειρότερα. Είναι καλά στην υγεία του, του έκαναν ράμματα στο τραύμα και αναρρώνει.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Οι γιατροί είπαν ότι ήμουν τυχερός που είμαι υπέρβαρος, κάποιος με λιγότερα κιλά δεν θα ήταν το ίδιο».
Η αστυνομία συνέλαβε τους άνδρες που επιτέθηκαν στον οδηγό ταξί και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας.

sputnik/ photo vid screenshot