• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Τιτάνες»! Καφέ στην Καλιφόρνια χρεώνει 5 δολάρια τους πελάτες που φορούν μάσκα

«Τιτάνες»! Καφέ στην Καλιφόρνια χρεώνει 5 δολάρια τους πελάτες που φορούν μάσκα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, ο ιδιοκτήτης του Fiddlehead’s Cafe στην κοινότητα Μεντοσίνο στην πολιτεία της Καλιφόρνια, τοποθέτησε πινακίδες με τις οποίες ενημερώνει τους πελάτες πως θα υπάρχει χρέωση 5 δολαρίων σε όσους επιλέγουν να φορούν μάσκα μέσα στο κατάστημα καθώς και για όσους διτυμπανίζουν πως έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο Κρις Κάσελμαν δήλωσε ότι τα έσοδα από την χρέωση για την μάσκα θα πάνε στον οργανισμό για την προστασία των θυμάτων από ενδοοικογενειακή βία, Project Sanctuary. Όσο για τα έσοδα που θα προκύψουν από όσους υπερυφανεύονται οτι έκαναν το εμβόλιο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα δοθούν και αναμένεται να το ανακοινώσει στα μέσα Ιουνίου.

«Αφού ισχυρίζονται ότι νοιάζονται για την κοινότητα, τότε η χρέωση των 5 δολαρίων δεν πρέπει να τους ενοχλεί. Καιρός είναι να αρχίσουν να πληρώνουν οι υποστηρικτές αυτών των αναποτελεσματικών κυβερνητικών μέτρων για τις παράπλευρες απώλειες που προξένησαν συνολικά», δήλωσε ο Κρις Κάσελμαν.

Να σημειωθεί ότι ο Κρις Κάσελμαν, το 2020, έκλεισε το κατάστημα του όταν υποχρεώθηκαν από τα υγειονομικά πρωτόκολα, τόσο το προσωπικό όσο και οι θαμώνες, να φορούν μάσκες προστασίας σε κλειστούς χώρους.

Έφτασε μάλιστα να κάνει έκπτωση 50% σε όσους πελάτες πέταγαν επιδεικτικά την μάσκα στα σκουπίδια, αφού όπως είπε, «Δεν πιστεύω στην χρήση μάσκας», ενώ στο παρελθόν είχε τοποθετήσει και άλλη ταμπέλα με την οποία ενημέρωνε τους πελάτες πως το κατάστημα παρείχε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πηγή: NBC, Huffpost