• Αρχική
  • Άρθρα
  • Της έκλεψε το αμάξι, αλλά γύρισε πίσω να την κατσαδιάσει! Tι απίστευτο συνέβη (Vid)

Της έκλεψε το αμάξι, αλλά γύρισε πίσω να την κατσαδιάσει! Tι απίστευτο συνέβη (Vid)

Επέστρεψε στη σημείο από όπου έκλεψε το αυτοκίνητο για να βάλει τις φωνές στη μητέρα

Ο λόγος; Δεν είχε παρατηρήσει το 4χρονο παιδί στο πίσω κάθισμα!

Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει πως μπορεί να είναι κλέφτης αλλά όχι και απαγωγέας εμφανίστηκε ένας άντρας από το Όρεγκον!

Έκλεψε πρόσφατα ένα αυτοκίνητο, ενώ η ιδιοκτήτρια είχε μπει μέσα σε ένα κρεοπωλείο για να κάνει τις αγορές της.

Ο άντρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αστυνομία στο CNN, έφυγε με το όχημα πριν καταλάβει πως στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα αγόρι 4 ετών.

Μόλις όμως συνειδητοποίησε πως κατά λάθος είχε κάνει απαγωγή, επέστρεψε το παιδί στην μητέρα του και την απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία για να την καταγγείλει που άφησε τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητο μόνο του.

«Μπήκε στο αυτοκίνητο, οδήγησε, κατάλαβε πως είχε μέσα ένα 4χρονο παιδί και επέστρεψε πίσω, διατάζοντάς την να πάρει το παιδί από το όχημα και μετά έφυγε ξανά», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας. «Είμαστε ευγνώμονες που είχε το φιλότιμο να φέρει πίσω το παιδί», πρόσθεσε.

Ο 4χρονος επέστρεψε σώος στη μητέρα του, που ωστόσο άκουσε και ένα μικρό «κήρυγμα» από τον κλέφτη πριν εκείνος φύγει ξανά με το αυτοκίνητό της μαμάς του!

«Ως μαμάδες, μπορεί να γίνουμε πολυάσχολες και σκεφτόμαστε απλώς θα πεταχτώ για ένα λεπτό. Είναι το τέλειο παράδειγμα του πόσο τραγικά θα μπορούσε να καταλήξει όλο αυτό όταν χαλαρώνεις λίγο», είπε στο KPTV Fox 12. «Είμαι ευγνώμων που είναι καλά. Ήταν πολύ χαζό και δεν θα το ξανακάνω, αλλά είναι αυτή η απόφαση του δευτερολέπτου που μπορεί να αλλάξει τα πάντα», πρόσθεσε.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα στο Πόρτλαντ, περίπου 8 μίλια από το σημείο κλοπής του, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.