• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι άλλο θα δούμε; Μετέφερε τη νεκρή μητέρα της με ταξί επειδή η νεκροφόρα ήταν…. ακριβή

Τι άλλο θα δούμε; Μετέφερε τη νεκρή μητέρα της με ταξί επειδή η νεκροφόρα ήταν…. ακριβή

Μία ιστορία που δεν χωρά ανθρώπινος νους,

έφερε στο φως της δημοσιότητας το lamiareport.gr. Γυναίκα από χωριό της Φωκίδας επιχείρησε να μεταφέρει τη νεκρή μητέρα της με ταξί στον τόπο καταγωγής της, στην Αρκαδία, για να την κηδέψει, διότι τα γραφεία τελετών στη Λαμία δεν της έδιναν καλή προσφορά.

Βάσει του ρεπορτάζ, η 65χρονη ζήτησε προσφορά από γραφεία τελετών της περιοχής για να μεταφέρει τη σορό της μητέρας της στην Αρκαδία, προκειμένου να γίνει η κηδεία. Ωστόσο έκρινε ότι οι τιμές ήταν υψηλές και έτσι αποφάσισε να κάνει το αδιανόητο. Έβαλε τη νεκρή μητέρα της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί που ανήκει σε συγγενή της με έδρα την Αθήνα, για να τη μεταφέρει στην Αρκαδία.

Η υπόθεση, όμως, έχει και άλλα μακάβρια στοιχεία. Αρχικά η 65χρονη σκέφτηκε να τη μεταφέρει με το δικό της αυτοκίνητο βάζοντας την στο πορτμπαγκάζ. Ωστόσο, θεώρησε ότι βρήκε λύση με το “ταξί-νεκροφόρα” ακολουθώντας η ίδια με το αυτοκίνητο της, στο οποίο μέσα ήταν και τα ανιψάκια της. Η αστυνομία, όμως, είχε ενημερωθεί για το περιστατικό. Το πώς και από ποιον δεν έγινε γνωστό. Οι αστυνομικοί, λοιπόν, εντόπισαν το ταξί στην περιοχή της Θήβας. Έχοντας τις πληροφορίες, το σταμάτησαν για έλεγχο και όταν άνοιξαν την πίσω πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στη σορό της ηλικιωμένης που ήταν τυλιγμένη πρόχειρα με ένα σεντόνι.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο αυτοκινητιστής και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο Α.Τ. της Θήβας, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η σορός παρελήφθη από γραφείο τελετών για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο, ώστε να γίνει νεκροψία νεκροτομή όπως ο νόμος ορίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

photo eurokinissi