• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συνδέεις στο διαδίκτυο όλες τις συσκευές σου; Την πάτησες!- Άτακτοι χάκερ κλειδώνουν αντρικές ζώνες αγνότητας (Vid)

Συνδέεις στο διαδίκτυο όλες τις συσκευές σου; Την πάτησες!- Άτακτοι χάκερ κλειδώνουν αντρικές ζώνες αγνότητας (Vid)

2020-10-09_090442
Το γεγονός ότι στις μέρες μας σχεδόν όλες οι συσκευές ή γκάτζετ μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί μια φάκα αγνότητας για άντρες, που αποδείχτηκε εύκολο θύμα για άτακτους χάκερ. Εξάλλου, όπως λέει και ο σοφός λαός προσέχουμε πού βάζουμε την υπογραφή μας και το…

Το εν λόγω ερωτικό βοήθημα επιτρέπει τον έλεγχο της στύσης των αντρών που το φορούν και μάλιστα από απόσταση, αφού η φάκα αγνότητας έρχεται με εφαρμογή για κινητά και σύνδεση bluetooth που επιτρέπει το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα του «κλουβιού» από μακριά.

Όμως απ’ ό,τι αποδείχτηκε η εν λόγω εφαρμογή ελέγχου του συγκεκριμένου ερωτικού παιχνιδιού είχε κενά ασφαλείας που επέτρεπε σε κάποιον κακοήθη να ανοίγει και να κλείνει το γκάτζετ κατά βούληση.

«Η εφαρμογή σταμάτησε να δουλεύει εντελώς ύστερα από τρεις μέρες κι έχω κολλήσει!» σχολίασε ένας από τους άντρες που την πάτησαν. «Σχεδόν κόλλησα δύο φορές ενώ το φορούσα, εξαιτίας της αναξιόπιστης εφαρμογής» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Δούλεψε για περίπου έναν μήνα μέχρι που σχεδόν κόλλησα μέσα του. Ευτυχώς ξεκλείδωσε από μόνο του τυχαία και μπόρεσα να βγω. Η συσκευή μου άφησε μια άσχημη ουλή, που χρειάστηκε σχεδόν έναν μήνα για να κλείσει» έγραψε κάποιος άλλος.

Εμείς, ως συμβουλή θα λέγαμε το παλιό τραγουδάκι που έλεγε: «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί», για παν ενδεχόμενο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

sputnik/ photo unsplash