• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σώος βρέθηκε άνδρας που είχε χαθεί επί 18 ημέρες στην Αυστραλία- Πως επέζησε!

Σώος βρέθηκε άνδρας που είχε χαθεί επί 18 ημέρες στην Αυστραλία- Πως επέζησε!

Ένας άνδρας που είχε χαθεί πριν από 18 ημέρες στην Αυστραλία, βρέθηκε ζωντανός

Κατάφερε να επιζήσει, καθώς τρεφόταν με μανιτάρια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι προσπάθειες αναζήτησης για τον 58χρονο Ρόμπερτ Γουέμπερ, που εξαφανίστηκε στο Κουίνσλαντ, είχαν σταματήσει αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι τον βρήκε κοντά σε ένα φράγμα χθες από έναν «ιδιοκτήτη ακινήτου», που σύμφωνα με τα Αυστραλιανά μέσα, είναι τοπικός πολιτικός. Ο 58χρονος βρέθηκε ασφαλής και υγιής, αν και ταλαιπωρημένος.

Επέζησε πίνοντας νερό από το φράγμα και τρώγοντας μανιτάρια
Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν φεύγοντας από ένα ξενοδοχείο στην πόλη Κιλκίβαν με τον σκύλο του στις 6 Ιανουαρίου. Τα προβλήματά του όμως άρχισαν όταν το αυτοκίνητό του κόλλησε στην λάσπη σε έναν αγροτικό δρόμο.

Ο 58χρονος χάθηκε όταν το αυτοκίνητό του κόλλησε στη λάσπη και πέρασε 18 ημέρες τρώγοντας μανιτάρια, δίπλα σε ένα φράγμα
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γουέμπερ πέρασε 3 μέρες στο αυτοκίνητό του, προτού ξεμείνει από νερό και φύγει με τα πόδια. Έπειτα χάθηκε αλλά έμεινε κοντά σε ένα φράγμα, όπου επέζησε «πίνοντας νερό από το φράγμα, τρώγοντας μανιτάρια ενώ κοιμόταν στο έδαφος».

Η εκτεταμένη έρευνα από εδάφους και αέρος ανεστάλη καθώς δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του, αλλά η αστυνομία είχε ζητήσει από τους τοπικούς ιδιοκτήτες ακινήτων να έχουν τον νου τους. Ο τοπικός βουλευτής Τόνι Περέτ και η σύζυγός του λέγεται ότι βρήκαν τον Γουέμπερ χθες περίπου 3 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του. Ο σκύλος του, δυστυχώς, δεν βρέθηκε.

iefimerida/ Photo video screenshot