• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκ στον Βόλο προκαλεί η εικόνα με ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ για τα εμβόλια – Ποιά η θέση του ΚΚΕ

Σοκ στον Βόλο προκαλεί η εικόνα με ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ για τα εμβόλια – Ποιά η θέση του ΚΚΕ

Δείτε!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί αυτή η εικόνα:

ΘΕΣΗ για το θέμα πήρε το ΚΚΕ:

Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προβοκατόρικη ενέργεια που επιχειρήθηκε εναντίον του Κόμματος με την ανάρτηση αφισών στην πόλη του Βόλου με υπογραφή «Κόκκινο Μονοπάτι» και σήμα ένα σφυροδρέπανο.

Όπως σημειώνει: «Η συγκεκριμένη ομάδα γνωστών – αγνώστων στοιχείων που κρύβονται πίσω από την καλοτυπωμένη αφίσα τους,  επιχειρεί με την ενέργεια της αυτή να συκοφαντήσει και να σπείρει σύγχυση για την ξεκάθαρα διατυπωμένη θέση του ΚΚΕ για την πανδημία, τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες, τον ψευδεπίγραφο διαχωρισμό των εργαζομένων σε ”εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους”.

Με αυτό τον στόχο εμφανίζεται ως περιεχόμενο της συγκεκριμένης αφίσας το σύνθημα Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους. Όχι στο φασισμό των ανεμβολίαστων”. Η θέση αυτή ουσιαστικά αναπαράγει τη θέση της κυβέρνησης για το διαχωρισμό του λαού σε εμβολιαστές και αντιεμβολιαστές.

Η θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη για το εμβόλιο ως όπλο της επιστήμης, που όμως δε μπορεί να χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει και να διχάζει το λαό, αλλά ως ένα σημαντικό μέτρο ενίσχυσης της υγείας και περιορισμού της διασποράς για την προστασία της ζωής εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη εμβολιαστική εκστρατεία ενημέρωσης, με εξατομικευμένη παρακολούθηση και μια σειρά ακόμη μέτρα. 

Θυμίζουμε στο λαό της περιοχής ότι ανάλογο φαινόμενο  έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με θέμα τότε την συκοφάντηση της πάλης της εργατικής τάξης της πόλης μας με τους κομμουνιστές μπροστά ενάντια στην καρκινογόνα καύση σκουπιδιών από τη βιομηχανία της ΑΓΕΤ.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας σε επαγρύπνηση. Ο αληθινός μας αντίπαλος είναι αυτή η πολιτική και το σύστημα που υπηρετεί, οι κυβερνήσεις του, τα διεθνή στηρίγματά του.

Γνωρίζουμε καλά  ότι σήμερα υπάρχει προβληματισμός, ανησυχία, σε μεγάλα τμήματα εργαζομένων, λαϊκών στρωμάτων. Ο αληθινός μας  αντίπαλος το γνωρίζει επίσης. Γι αυτό το επόμενο διάστημα θα πυκνώνει κάθε μέσο για να βρει αυτός ο προβληματισμός ανέξοδη κατεύθυνση. Η προβοκατόρικη αυτή ενέργεια είναι ένα τέτοιο μέσο.

Μαζικοποιούμε τις γραμμές των συνδικάτων μας, παλεύουμε όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με τα φτωχά λαϊκά στρώματα για την προστασία της υγείας μας. Ασκούμε πίεση με τους αγώνες μας τόσο στην κυβέρνηση, όσο και σε όσους στηρίζουν την πλήρη απαξίωση του συστήματος υγείας, όσους παίζουν τη ζωή μας κορώνα γράμματα στο τζόγο του ”νέου ΕΣΥ”, της πολιτικής κόστους – οφέλους, που είναι η αιτία για την ανεξέλεγκτη διασπορά της πανδημίας». 

ΠΗΓΗ 902

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.