• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ψυχολογικό Τεστ: Ποιο μωρό είναι κατά την άποψη σου κορίτσι; Δες τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου!

Ψυχολογικό Τεστ: Ποιο μωρό είναι κατά την άποψη σου κορίτσι; Δες τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου!

To να μαντέψει κανείς το φύλο ενός μωρού κοιτώντας το απλά στο πρόσωπο είναι πολύ δύσκολο. Οι επιστήμονες λένε πως οι ενήλικες ή ακόμα και οι παιδίατροι πετυχαίνουν την σωστή απάντηση μόνο στο 60% των περιπτώσεων.

Πιστεύετε πως μπορείτε να τα πάτε καλύτερα; Κάντε αυτό το διασκεδαστικό ψυχολογικό τεστ και μάθετε και μερικά νέα πράγματα για την προσωπικότητά σας.

Δείτε στην gallery τα αποτελέσματα από την επιλογή σας:

1:Εάν επιλέξατε το πρώτο, μπορείτε να χαρακτηριστείτε ως ένας λογικός άνθρωπος που πιστεύει στις αρχές και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες. Αναλύετε το πρόβλημα και μετά παίρνετε την απόφασή σας. Κάνετε πάντα ότι καλύτερο για να βρείτε την λύση στο πρόβλημα προσπαθώντας να μην βλάψετε τα συναισθήματα των άλλων. Προτιμάτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και βάζετε το συμφέρον των άλλων πρώτα.

2: Σκέφτεστε πολύ δημιουργικά. Έχετε πολλές καινοτόμες ιδέες που σας βοηθούν να φτιάχνετε φανταστικά πράγματα. Σας αρέσει να κάνετε πράγματα και πάντα δέχεστε νέες προκλήσεις. Ποτέ δεν χάνετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο. Δεν φοβάστε τις αλλαγές γιατί πιστεύετε πως όλα συμβαίνουν για το καλό σας. Ζείτε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αλλά φαίνεται λες και ζείτε σε μία φούσκα και δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

3: Είστε ένα πολύ κοινωνικό άτομο. Το χάρισμα που έχετε σας βοηθάει να τα πηγαίνετε καλά με όλους αλλά ο πραγματικός θησαυρός είναι ο χρόνος που περνάτε με τους φίλους σας. Λατρεύετε τις περιπέτειες και την αδρεναλίνη. Μερικές φορές λειτουργείτε αυθόρμητα αλλά γιατί πιστεύετε πως δεν υπάρχει καθόλου κίνδυνος. Παρόλο που μπορεί να έχετε δίκιο, την επόμενη φορά να σκεφτείτε και τις συνέπειες.

4: Παρόλο που έχετε μεγάλη καρδιά, έχετε και τεράστιο εγωισμό. Νομίζετε πως πάντα έχετε δίκιο και γι’αυτό συχνά παίζετε τον ρόλο του αρχηγού. Είστε δυνατός και μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες γύρω σας. Το καλό είναι πως έχετε πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες, οπότε όταν είστε ο αρχηγός μίας ομάδας, να θυμάστε να μην αγνοείτε τις ιδέες των άλλων. Η δικιά σας δεν θα είναι πάντα η καλύτερη.

funtime.gr / photo pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •