• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παράξενη ανθρώπινη φιγούρα αιωρείται στον ουρανό της Αριζόνα (Βίντεο)

Παράξενη ανθρώπινη φιγούρα αιωρείται στον ουρανό της Αριζόνα (Βίντεο)

Αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου και των social media έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν παρακολούθησαν βίντεο να παρουσιάζει κάτι που μοιάζει με ανθρώπινη φιγούρα να αιωρείται στον ουρανό πάνω από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό δημοσιεύτηκε στις 22 Μάρτη από τον YouTuber Balle18, που ισχυρίζεται ότι τράβηξε το βίντεο κοντά στο χωριό Ahwatukee, στην πόλη Φοίνιξ, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


Κάτι τέτοια δεν τα αφήνουν να πέσουν χάμω οι συνωμοσιολόγοι κι έτσι το κανάλι mavi777 το δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο YouTube, με το βιντεάκι να γίνεται άμεσα viral.

Τα σχόλια των χρηστών των social media πήραν φωτιά και δεν ήταν λίγοι που ανέφεραν πως η παράξενη φιγούρα πρόκειται για Αμερικανό που πήρε το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω πανδημίας κορονοϊού COVID-19 πολύ στα σοβαρά.

Κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για άντρα που πετά με τη χρήση ιπτάμενης συσκευής jet pack. Κλασικά, υπήρξαν οι υποστηρικτές της εξωγήινης ζωής. «Ένα εξωγήινο drone», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε πως «Μοιάζει σαν κάποιου είδους σκάφους αιώρησης, δεν είμαστε μόνοι».

Δείτε το βίντεο:

sputniknews / photo: video screenshot