Οι κάτοικοι των νοτιότερων περιοχών του Σαν Φρανσίσκο βιώνουν τα τελεύταια 24ωρα ένα φαινόμενο που παλαιότερα πολλοί θα το θεωρούσαν θεϊκό σημάδι. Ο ουρανός στο νότιο Σαν Φρανσίσκο βρέχει αντζούγιες και οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τα ψάρια να γεμίζουν του δρόμους και τις στέγες των σπιτιών τους.
Το φαινόμενο δεν έχει φυσικά κάποια υπερφυσική εξήγηση αλλά είναι αποτέλεσμα μιας απότομης και υπερβολικής αύξησης στην αναπαραγωγή των τοπικών πληθυσμών αντζούγιας. Τα θαλασσοπούλια της περιοχής έχουν επιδοθεί φυσικά σε ένα ατελείωτο παρτι αρπάζοντας και καταναλώνοντας όση περισσότερη τροφή μπορούν σε κάθε τους βόλτα πάνω από τα σημεία που βρίσκονται οι αντζούγιες.
Όπως συμβαίνει και στα πάρτι των ανθρώπων όπου υπάρχει απεριόριστη ποσότητα φαγητών και πολλοί γεμίζουν τα πιάτα τους με τόσο πολύ φαγητό το οποίο δεν μπορούν να καταναλώσουν παρατώντας τελικά το πιάτο κάπου το ίδιο συμβαίνει και στο πάρτι που κάνουν τα θαλασσοπούλια στο Σαν Φρανσίσκο. Τα θαλασσοπούλια αρπάζουν τόσο μεγάλες ποσότητες αντζούγιων τις οποίες δεν μπορούν να καταναλώσουν και όσες αντζούγιες περισσεύουν τις αφήνουν να πέσουν από το στόμα τους.
Μάλιστα η απόρριψη των ψαριών γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να πέφτουν όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες σαν… τορπίλες από τον ουρανό στο έδαφος. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί ξανά αλλά όχι σε τόση έκταση και ένταση λένε οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο.
naftemporiki/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ερντογάν για τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Θα δικαστεί στις 4 Μαΐου
- Ο Τραμπ απομάκρυνε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νόεμ – Θα αναλάβει άλλο πόστο
- Το φυσικό αέριο έφτασε και στην Άμφισσα – Ολοκληρώνεται ο κύκλος των συγχρηματοδοτούμενων έργων στη Στ. Ελλάδα
- Σημαντικές δηλώσεις από το Ιράν για την συνέχεια και τα Στενά του Ορμούζ
- Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του στον Κολωνό: «Δηλώνω αθώος – Πέθανε λόγω ηπατικής νόσου»
- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Ο Μακρόν συζητά “για να μην συρθεί σε πόλεμο ο Λίβανος”
- Φινλανδία: Απόφαση άρσης απαγόρευσης εγκατάστασης πυρηνικών όπλων εν καιρώ πολέμου
- Πώς η βελτίωση της ευελιξίας αεροσκαφών και UAV «περνάει» μέσα από τα γεράκια, σύμφωνα με ερευνητές









