Menu

Τα μυστικά της σελήνης μέρος 3ο

Τα πρώτα βήματα

 Ο ψυχρός πόλεμος πότε δεν υπήρξε στην πραγματικότητα και η σοβιετική ένωση και το ΝΑΤΟ είχαν για αφεντικό την Λευκή Αδελφότητα και ο Γκορμπατσόφ , όταν πήρε εντολή , διέλυσε σε χρόνο μηδέν την κραταιά

Σοβιετική Ένωση για …. οικολογικούς λόγους.

Το πείραμα εντωμεταξύ της Σοβιετικής κομμουνιστικής χούντας πέτυχε και αφού τη διέλυσαν, θέλουν τώρα να την επιβάλουν παγκόσμια και μάλιστα με δεξιές δήθεν κυβερνήσεις.

Πάμε πίσω στο σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας για επανάκτηση της τεχνολογίας που είχε μείνει εγκαταλελειμμένη στη Σελήνη και στον Άρη , καθώς και τους μεγάλους δορυφόρους του ηλιακού συστήματος.

Θυμίζουμε ότι το σκεπτικό των Νεφελίμ ήταν, ότι αφού δεν τους επιτρέπεται από το συμβούλιο της ICA να χρησιμοποιήσουν στην επιφάνεια της Γης την υπερτεχνολογία τους, θα μπορούσαν να την επανεισάγουν στη Γη, αν την έβρισκαν τα τσιράκια τους στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του ηλιακού συστήματος και τότε το ανθρώπινο γένος και βασικά οι δούλοι τους στο ΝΑΤΟ και την Σοβιετική Ένωση, θα την χρησιμοποιούσαν για λογαριασμό τους. Αυτό ήταν το σχέδιο τους, αλλά όχι και το σχέδιο του Θεού.

Η μέση θάλασσα θεωρούνταν ιδανική για την πρώτη επανδρωμένη προσεδάφιση στη Σελήνη, κυρίως λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της, της σχετικά επίπεδης επιφάνειας της και της ενδιαφέρουσας τοπογραφίας της. Αυτό όμως δεν συνέβη.

Καθώς βρίσκονταν στην τελική φάση καθόδου προς την επιφάνεια της Σελήνης το διαστημόπλοιο απλώς εξαφανίστηκε κάπου δυόμιση λεπτά πριν να αγγίξει το σεληνιακό έδαφος. Ενώ τα στερεά καύσιμα του ανασχετικού πυραύλου καθόδου έφθαναν μόνο για δύο ακόμα δευτερόλεπτα λειτουργίας του, η ΝΑΣΑ κατέληξε δημοσίως στο συμπέρασμα ότι το όχημα είχε εκραγεί σε μεγάλο ύψος.

Εντούτοις αν είχε συμβεί αυτό , θα είχε καταγραφεί μία αργή χημική έκρηξη στους αισθητήρες τηλεμετρίας του διαστημόπλοιου , επιτρέποντας στη ΝΑΣΑ να ανακατασκευάσει τα γεγονότα που συνέβησαν. Δεν υπήρξε τέτοια τηλεμετρία. Απλώς έπαψε να υπάρχει απ’ την μια στιγμή στην άλλη .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή δεν ήταν αποτυχημένη, αλλά έπρεπε όλοι όσοι δούλευαν στο κέντρο ελέγχου να δουν με τα μάτια τους ότι ξαφνικά το survivor IV χάθηκε, σαν να βγήκε η σύνδεσή του με τη Γη από την πρίζα.

Κι όμως τα στοιχεία που μεταφέρθηκαν μυστικά στην ΝΑΣΑ , μέσω του εναλλακτικού κέντρου ελέγχου, ήταν μοναδικά και οι εικόνες βοήθησαν στο να προωθηθεί η τεχνολογία με <<νόμιμο>> κατά το συμβούλιο της ICA τρόπο.

 

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Το άνοιγμα αυτό δεν είναι τίποτα άλλο , παρά το άνοιγμα για το κοίλο εσωτερικό της υπόγειας βάσης μέσα στο κούφιο εξάγωνο <<βουνό>> και στην φωτογραφία φαίνεται, από που μπήκανε οι αστροναύτες για να πάρουν υλικό προς επεξεργασία στη Γη, ώστε να υπάρξει τεχνολογική πρόοδος, ακόμη μεγαλύτερη, ειδικά στον τομέα καταγραφής και του ελέγχου των λαϊκών μαζών.

jimthegreek

Σχετικά άρθρα:

loading...

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

loading...