Όταν τα έλεγε ο Λιακόπουλος: Ποιοί θυμήθηκαν τα UFO σε πίνακες της Αναγέννησης;; vid

Ακόμα και σήμερα οι πολλοί αρνούνται την εδώ και χιλιάδες χρόνια ύπαρξη των λεγόμενων Νεφελίμ, αλλά τα σημάδια υπάρχουν!

Χαμό σε όλο το διαδίκτυο προκάλεσαν τα λόγια-«βόμβα» ενός εκ των πιο διάσημων δημοσιογράφων των ΗΠΑ, Tucker Carlson, σχετικά με τα «υπερφυσικά όντα που εδώ και χιλιάδες χρόνια ζουν ανάμεσά μας και πως υπάρχουν αποδείξεις κάτω από τους ωκεανούς και τη γη» (ΕΔΩ).

Διεθνή ΜΜΕ θυμήθηκαν τον περιβόητο πίνακα του 16ου αιώνα με τίτλο «Η Παναγία με τον Άγιο Τζιοβανίνο» που πιστεύεται ότι είναι έργο του Ιταλού καλλιτέχνη της Αναγέννησης Domenico Ghirlandaio.

Ο πίνακας περιλαμβάνει μια αναφορά σε «αρχαία» UFO με ένα αντικείμενο που βρίσκεται στον ουρανό πάνω από τον αριστερό ώμο της Παναγίας.

Ιδού η φωτογραφία που είχε δείξει πριν από πολλά χρόνια σε πανελλήνια μετάδοση ο Δημοσθένης Λιακόπουλος:

Ακολουθούν κι άλλοι παρόμοιοι πίνακες, με UFO, ακόμα ένα δείγμα της γνωστής θέασής τους από τους ανθρώπους:

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, που «έπαιξαν» το θέμα με αφορμή τις αναφορές του Τάκερ, πάνω από χίλιες είναι οι υποθέσεις με «φωτεινά ιπτάμενα σκάφη» που αναφέρθηκαν πάνω από την Ιαπωνία, ρωμαϊκές αφηγήσεις για «ασπίδες» που αιωρούνται και ιστορίες ιθαγενών Αμερικανών για «καλάθια από τον παράδεισο».

Ο Λιακόπουλος έχει πριν πολλά χρόνια αναφερθεί σε βιβλία (βλ. Τεχνολογία των θεών) και σε εκπομπές για αυτούς που ζουν εδώ και χιλιετίες ανάμεσά μας!!

Θυμηθείτε (στο 4ο και 18ο λεπτό η αναφορά για τις «νεφέλες», τα UFO δηλαδή που έβλεπαν από την αρχαιότητα ακόμα):

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί