Η τεχνολογία της δημιουργίας της σελήνης

Η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος που δημιούργησε ο Απόλλωνας.

Η Σελήνη είπαμε πως δημιουργήθηκε μετά την απόφαση των ΕΛ αφου θεωρούσαν αναπόφευκτο τον πόλεμο με τα άλλα γένη των αρχαίων θεών. Πάμε να δούμε πως είναι κατασκευασμένη η Σελήνη!!

Σκάφη των ΕΛ μυστικά και ταχύτατα με την μέθοδο της δημιουργίας της αστρικής πύλης, έφυγαν από την Γη και πήγανε σε μέρη του κόσμου των ονείρων, του ψεύτικου δηλαδή σύμπαντος, πιο παλιά από το ηλιακό μας σύστημα και εκεί δημιούργησαν την νέα σελήνη μακριά από τα μάτια των Νεφελίμ.

Η μέθοδος της ”εφαρμοσμένης αρχιτεκτονικής προδόμησης” ήταν προσφιλής στους θεούς. Σύμφωνα με την τεχνολογία αυτή δημιουργούσαν ένα μοντέλο του υπό κατασκευήν αντικειμένου, καθώς και τους <<δομικούς λίθους>>, τα κομμάτια δηλαδή των διαφόρων υλικών που θα απάρτιζαν το αντικείμενο, από το πιο μικρό μέχρι τα πιο μεγάλα.

Για να δημιουργηθεί το μοντέλο, ο σχεδιαστής συνδεόταν πνευματικά με ένα μηχάνημα που στην εποχή μας θα ονομάζαμε υπολογιστή και ο υπολογιστής αυτός διάβαζε με απίστευτη ταχύτητα τις σκέψεις του σχεδιαστή. Ο ίδιος ο Απόλλων ανέλαβε την ολική δόμηση και οι επιστήμονες των ΕΛ τις επί μέρους εργασίες. Σε χρόνο ελάχιστο, η προδόμηση είχε ολοκληρωθεί και τα τεράστια μηχανήματα των ΕΛ εργοστάσια ουσιαστικά, που λειτουργούσαν αυτοματοποιημένα, παίρνοντας υλικά από το παμπάλαιο άστρο ηλικίας περίπου 8,2 δισεκατομμυρίων ετών, όπου πήγανε για να κατασκευάσουνε τη νέα Σελήνη, ήταν έτοιμα να αρχίσουν το τιτάνιο έργο.

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Σελήνη είναι κούφια. Μιλάμε για μια κοίλη σφαιρική κατασκευή φτιαγμένη από τιτάνιο. Το σφαιρικό σασί καλύπτεται και από μέσα και από έξω, πλήρως από χαλκό. Το έξω περίβλημα, επιστρώθηκε με βράχους και χώμα ελαχίστου πάχους, στις πεδιάδες, ενός χιλιομέτρου. Αυτό θα έδινε την δυνατότητα απορρόφησης των κρούσεων των μετεωριτών, που λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας θα έφταναν όλοι στην επιφάνεια της νέας Σελήνης. Το εσωτερικό σασί ευθύνεται για το ότι το εσωτερικό όλων των κρατήρων της Σελήνης είναι επίπεδο, αφού δεν υποχωρεί στις πιέσεις.

Στην επιφάνεια της Σελήνης, οι ΕΛ όπως λέει και ο Πρόκλος, έκαναν πολλά μεγάλα κτίρια πολλές πόλεις και πολλά βουνά, στις πλαγιές των οποίων έκαναν και τις περισσότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Οι πόλεις ήταν αρκετά μεγάλες και μπορούσαν να παρέχουν τα πάντα στους Έλληνες που είχαν ανάγκη από πολλά πράγματα, σαν ανθρώπινα όντα που ήταν και βέβαια νέκταρ και αμβροσία στους ΕΛ. Η άμυνα των εγκαταστάσεων απέναντι στα όπλα των Νεφελίμ, επιτυγχανότανε με πολλαπλά στρώματα τεραστίων κρυστάλλων, που απορροφούσαν την ενέργεια των ενεργειακών δεσμών των όπλων των Νεφελίμ ή με ακτίνες εκτροπής υλικών σωμάτων, που εξέτρεπαν τους μετεωρίτες ή τους τεράστιους βράχους σε μέγεθος ολόκληρων βουνών που έριχναν οι Νεφελίμ και με θόλους από ”άθραυστον ύαλον”, ενεργειακούς δηλαδή θόλους, που μέσα στο πεδίο τους αιωρούνταν εκατομμύρια μικρών κρυστάλλων που συντονιζόμενοι απορροφούσαν την ποσότητα της όποιας ενεργειακής δέσμης έπεφτε πάνω τους.

Το εσωτερικό φτιάχτηκε για να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, ακόμα και αν η Σελήνη έπεφτε στην κυριαρχία των Νεφελίμ ή οποιουδήποτε άλλου. Κανείς δεν μπορούσε, και δεν μπορεί και στις μέρες μας, να μπει στο εσωτερικό. Είναι απομονωμένο, όπως και τα Τάρταρα στη Γη.

Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όλους εκείνους τους μηχανισμούς που της δίνουν κίνηση, που διορθώνουν εφόσον χρειαστεί τη τροχιά της και που εξασφαλίζουν την θέση της στο χώρο, ώστε να παραμείνει η Λίλιθ στην σκιά της Σελήνης και ποτέ να μην έρχεται σε οπτική επαφή με την Γη. Η Σελήνη είναι σε τέτοια απόσταση από την Γη, ώστε η φαινόμενη διάμετρός της να είναι ίδια με αυτή του Ήλιου και εφόσον χρειαστεί σε περίπτωση ενός έντονου φλάς στο ορατό φάσμα, να μπορεί να δώσει σε μια κατ’ επιλογήν περιοχή, ολική έκλειψη Ηλίου και πλήρη προστασία των ματιών των κατοίκων της από το έντονο φως.

Φαίνεται απίστευτη η κατασκευή της Σελήνης και η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε, όταν οι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν πως η Σελήνη είναι ο φυσικός δορυφόρος της Γης φτιάχνοντας διάφορα σενάρια που το ένα αναιρεί το άλλο!

ΠΗΓΗ:ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΩΗ ΙΧΝ

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.