• Αρχική
  • Άρθρα
  • Να πάει και να μην ξανάρθει!!! Χιλιάδες υπογραφές για να μην επιστρέψει ο Τζεφ Μπέζος από το Διάστημα

Να πάει και να μην ξανάρθει!!! Χιλιάδες υπογραφές για να μην επιστρέψει ο Τζεφ Μπέζος από το Διάστημα

Πάνω από 57.000 άνθρωποι ζητούν να μην επιτραπεί η επανείσοδος του δισεκατομμυριούχου στον πλανήτη.

Στις 20 Ιουλίου ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος θα γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που θα πετάξει στο Διάστημα και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου θέλουν να μην επιστρέψει στη Γη.

Όπως εντόπισε ο Insider, μέσα σε μία εβδομάδα δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου έχουν ήδη υπογράψει δικτυακές καμπάνιες ζητώντας να μην επιτραπεί στον κροίσο η επανείσοδος στον πλανήτη.

Ο ιδρυτής της Amazon θα πετάξει με τον αδελφό του και έναν ακόμα βαθύπλουτο επιβάτη που πλήρωσε 28 εκατομμύρια δολάρια για να βρεθεί μαζί με τον δισεκατομμυριούχο στην πρώτη επανδρωμένη πτήση του New Shepard της εταιρείας Blue Origin στο Διάστημα.

Ασχέτως του αν το εννοούν ή «αστειεύονται», περισσότεροι από 57.000 άνθρωποι δηλώνουν πως θα προτιμούσαν να μην επιστρέψει στη Γη ο δισεκατομμυριούχος, με δύο καμπάνιες που ζητούν να μην επιτραπεί η επανείσοδος του διαστημικού σκάφους στον πλανήτη.

«Δισεκατομμυριούχοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στη γη ή στο διάστημα», γράφει ο Ric G που ξεκίνησε την πιο δημοφιλή από τις δύο καμπάνιες, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 37.000 υπογραφές. Ο Jose Ortiz που βρίσκεται πίσω από την δεύτερη συλλογή υπογραφών, υποστηρίζει πως ο Μπέζος είναι ένας «σατανικός άρχοντας» που επιδιώκει να κυριαρχήσει στον πλανήτη.

lifo/ photo tweet screenshot