• Αρχική
  • Άρθρα
  • Από «γραφικότητα», ζήτημα «εθνικής ασφαλείας»! Παγκόσμιες αποκαλύψεις για τα UFO τον Ιούνιο, νέο ΒΙΝΤΕΟ

Από «γραφικότητα», ζήτημα «εθνικής ασφαλείας»! Παγκόσμιες αποκαλύψεις για τα UFO τον Ιούνιο, νέο ΒΙΝΤΕΟ

Δέος προκαλεί η εικόνα με αντικείμενο να χάνεται στο νερό...

Μπορεί να μην τα αποκαλούν επισήμως UFO!!! Ωστόσο, εντός του Ιουνίου, αναμένεται στο αμερικανικό Κογκρέσο έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και του Πενταγώνου για «άγνωστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα».

Όπως σχολιάζεται από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, θα είναι η πρώτη του είδους της, προκαλώντας έντονο προβληματισμό, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: Το θέμα τον UFO «από γραφικότητα έχει καταστεί σε ζήτημα εθνικής ασφαλείας στις ΗΠΑ».

Το να μιλά για την ύπαρξή UFO το αμερικανικό Πεντάγωνο και οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, έπειτα από δεκαετίες διαψεύσεων, είναι σίγουρα κάτι μεγάλο…

Όλοι αναμένουν λοιπόν να αλλάξει ο μήνας, ώστε να παρουσιαστεί η εν λόγω κοινή έκθεσή στο Κογκρέσο, με επιβεβαιωμένες καταγραφές ανεξήγητων, «άγνωστης ταυτότητας εναέριων φαινομένων» ή UAP, όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν οι αρχές των ΗΠΑ.

Η έκθεση θα βασίζεται σε αναλύσεις επιβεβαιωμένης γνησιότητας στοιχείων, όπως φωτογραφιών και βίντεο, που κατέγραψαν στην πορεία των χρόνων -ακόμη άγνωστο πόσων- οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε ρεπορτάζ, που παρακολουθήσατε προσφάτως στο el.gr, γίνεται μάλιστα λόγος για την «Κυανή Βίβλο», την οποία αποκάλυψε στην Ελλάδα ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, σχετικά με καταγραφή περιστατικών με UFO και θεωρίες περί εξωγήινων, τα οποία κρατούσαν μυστικά, προκειμένου να πλανάται (ακόμα) μία απειλή κατά της ανθρωπότητας και να χρησιμοποιηθεί, ενδεχομένως, αργότερα κατά το δοκούν.

Εν τω μεταξύ νέο βίντεο δείχνει ένα UFO να εξαφανίζεται μέσα στο νερό:

Επί πολλά χρόνια οι αμερικανικές κυβερνήσεις σε μεγάλο βαθμό αγνοούσαν αναφορές για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που κατευθύνονταν προς αποκλεισμένους στρατιωτικούς εναέριους χώρους. Ωστόσο τελευταία αρχίζει να αναγνωρίζει τα UFO, τα οποία το αμερικανικό πεντάγωνο αποκαλεί «απροσδιόριστα εναέρια φαινόμενα», ως αληθινά.

Τώρα όμως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται…