Μία πρωτότυπη… ιδέα είχε ένας εργολάβος στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, ο οποίος προκειμένου να ολοκληρώσει τα έργα που εκτελούνταν σε δρόμο της περιοχής αδιαφόρησε για τα «εμπόδια».
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο σημείο που πραγματοποιούνται τα έργα -στην οδό Αττάλου, στην Πλατεία Μετεώρων- υπήρχε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Το συνεργείο δεν πτοήθηκε και, αντί να σκάψει κάτω από το αυτοκίνητο, αδιαφόρησε για το εμπόδιο και το… παρέκαμψε, προκειμένου το έργο να παραδοθεί εγκαίρως.
Ετσι, αφού δεν βρέθηκε ο οδηγός για να απομακρύνει το ΙΧ, αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία στο σκάψιμο του δρόμου.
Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

(protothema – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









