• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μιλάμε για μεγάλη τρέλα! «Έβρεχε» κάνναβη – Drone έριχνε σακουλάκια σε κεντρική πλατεία στο Τελ Αβίβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλάμε για μεγάλη τρέλα! «Έβρεχε» κάνναβη – Drone έριχνε σακουλάκια σε κεντρική πλατεία στο Τελ Αβίβ (ΒΙΝΤΕΟ)

xasis israel
Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης σε κεντρική πλατεία στο Τελ Αβίβ.

Αν θες να… νιώσεις high (σ.σ.: αργκό προσδιορισμός της λέξης “ψηλά” στην αγγλική, που περιγράφει την κατάσταση ευφορίας από τη χρήση ουσιών) μπορείς απλά να κοιτάξεις… high (σ.σ.: ψηλά).

Ένα drone έκανε την εμφάνισή του σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του Ισραήλ το πρωί της περασμένης Πέμπτης κι έριξε στο δρόμο μικρές συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη!

Όπως αναφέρει το ethnos, ακτιβιστές που επιδιώκουν την νομιμοποίηση της κάνναβης στο Ισραήλ υποσχέθηκαν δωρεάν χασίς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έκαναν την υπόσχεσή τους, πράξη.

Οι πολίτες, που είδαν κι άκουσαν το drone να πετά πάνω από την πλατεία έσπευσαν να δουν τι περιείχαν τα δεκάδες σακουλάκια που έπεσαν από τον ουρανό, μαζεύοντας όσα περισσότερα μπορούσαν. Ορισμένοι, χάρηκαν με το… μάννα εξ ουρανού, αλλά αυτή που δεν χάρηκε καθόλου ήταν η Αστυνομία του Τελ Αβίβ, που έκανε λόγο για «επικίνδυνο ναρκωτικό που έπεσε από τον ουρανό» και προχώρησε εν συνεχεία σε δύο συλλήψεις. Οπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, επρόκειτο για δύο άτομα που είχαν υπό τον έλεγχό τους το drone.

Δείτε το βίντεο:

Η χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης επιτρέπεται στο Ισραήλ, ωστόσο, η ψυχαγωγική χρήση παραμένει παράνομη.

Όπως υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί, σιωπηρά έχει «αποποινικοποιηθεί» σε μεγάλο βαθμό.

photo video screenshot