Μέτρα κι αποστάσεις….και φυσαλίδες!!

Επιστρέφουμε, καθώς λένε, στην κανονικότητα, στην προ κορωνοϊού εποχή, μόνο που η καθημερινότητά μας αλλάζει λίγο ή πολύ ανάλογα με το τι θα μας επιβάλλουν τελικά για το “καλό” μας.

Κρατώντας μέτρα και αποστάσεις για να μην ερχόμαστε σε επαφή και κολλήσουμε (λες και τόσα δισεκατομμύρια χρόνια τους ιούς που κυκλοφορούν γύρω και μέσα μας θα τους εμπόδιζαν τα μέτρα αυτά).
Σας έχω πρόταση, να είστε και σε προφυλαγμένο περιβάλλον χωρίς να σας πλησιάζουν πολύ κοντά…bubble football !! Kι όταν με το καλό ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα, δεν κάνετε κι ένα τέτοιο άθλημα, παράλληλα, να γελάσουμε και λίγο;

Χέρι δεν μπορεί να γίνει, ούτε κεφαλιά, σκληρά χτυπήματα στα πόδια είναι δύσκολο να γίνουν, μοιάζει λίγο και με τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια ή το αμερικάνικο ποδόσφαιρο σε εκδοχή παρωδίας.

Δείτε για παράδειγμα, βίντεο από αγώνα στη Νορβηγία, απ΄το 2011

Eρασιτεχνικός αγώνας στην Αυστραλία

κι απ΄την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι του 2016

Πέφτεις μέσα στο προστευμένο περιβάλλον της φούσκας, δύσκολα να τραυματιστείς σοβαρά, σε όποια στάση κι αν βρεθείς στο έδαφος, άντε κανένα στραμπούληγμα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να είναι πως δε μπορείς να ξαναβάλεις το παπούτσι που σου έχει βγει.
Λογικά χρειάζεται καλή ισορροπία και δυνατά πόδια, γιατί κι ένα απλό σκούντημα μπορεί να στείλει μέτρα μακριά, αλλά δε φαίνεται εύκολο τελικά να αποφύγεις αμέτρητες πτώσεις.

Φυσικά πρόκειται για μια “αιρετική”-χιουμοριστική πρόταση, γιατί αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα, θα μας αποτρελάνουν.
Σκεφτείτε να μας πουν αύριο-μεθαύριο : “έτσι θα κυκλοφορείτε”…τι έχει να γίνει στα πεζοδρόμια;;;
Ή πώς θα περνάμε στις εισόδους πολυκατοικιών, καταστημάτων, στα μέσα μεταφοράς;;

(ασήμαντος)

photo video screenshot