Μάνα και κόρη ζουν έναν απίστευτο εφιάλτη εξαιτίας μιας γειτόνισσας

Η γειτόνισσα κάνει επιδρομές στο σπίτι της 57χρονης και λερώνει τα τζάμια με το στόμα της ενώ κτυπάει τους τοίχους αργά το βράδυ.

Σίγουρα τους γείτονές μας δεν τους επιλέγουμε και αν έχουμε κάποιον περίεργο κοντά μας, αναμφισβήτητα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Στην περίπτωση όμως της 57χρονης μητέρας, τα πράγματα είναι σοβαρά. Δηλώνει αηδιασμένη και τρομοκρατημένη με αυτά που κάνει η γειτόνισσά της, λέγοντας της πως μαζί με την κόρη της ζει έναν εφιάλτη. Έναν εφιάλτη που φτάνει ακόμα και στις απειλές με σιδερολοστό ενώ τις νύχτες πηγαίνει και κτυπάει τα παράθυρά τους.

Μετά την αποχώρηση της αστυνομίας, η γειτόνισσα συνέχισε να κάνει επιδρομές στο σπίτι της 57χρονης και να λερώνει τα τζάμια με το στόμα της και να κτυπάει τους τοίχους αργά το βράδυ».

Η 57χρονη μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η γειτόνισσα έχει απειλήσει την κόρη της. Πέρα από την αστυνομία, πήγε τα θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ο εκπρόσωπος του East Riding of Yorkshire δήλωσε: «Το συμβούλιο λαμβάνει εξαιρετικά σοβαρά όλα τα παράπονα σχετικά με την αντικοινωνική συμπεριφορά και θα διερευνήσει όλα τα παράπονα όταν είναι δυνατόν. Περαιτέρω διάλογος με τον ενοικιαστή θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί».

Μέχρι τότε… θα ζει με τον εφιάλτη. Και μετά παραπονιόμαστε γιατί η από πάνω τίναξε το χαλάκι. Τι να πει η 57χρονη…

(από gazzetta. gr / photo: pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί