• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λύκειο της Φλόριντα «έντυσε» φωτογραφίες μαθητριών για να είναι πιο… σεμνές! (vid)

Λύκειο της Φλόριντα «έντυσε» φωτογραφίες μαθητριών για να είναι πιο… σεμνές! (vid)

Οι περισσότερες από τις τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με πρόσθετα ψηφιακά «ρούχα» για το στήθος και τους ώμους, αλλά η επεξεργασία είναι τόσο κακή που έγινε πηγή χιούμορ μεταξύ των μαθητριών.

Tο δρόμο του κακού… photoshop επέλεξε το λύκειο της Φλόριντα Bartram Trail για φωτογραφίες 80 μαθητριών που κρίθηκε ότι δεν ήταν σεμνά ενδεδυμένες! 

Οι τροποποιήσεις στα σχολικά άλμπουμ έγιναν χωρίς τη συγκατάθεση των μαθητριών ή των γονέων τους προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. 

«Νομίζω ότι στέλνει το μήνυμα ότι τα κορίτσια μας πρέπει να ντρέπονται για τα σώματά τους που αναπτύσσονται, και νομίζω ότι είναι ένα φρικτό μήνυμα να στείλουμε σε αυτά τα νεαρά κορίτσια που περνούν αλλαγές», δήλωσε μια μητέρα στην εφημερίδα The St. Augustine Record.

Το λύκειο επιμένει ότι οι 80 φωτογραφίες, που τίποτε προκλητικό δεν έχουν, δεν ακολουθούν τον προβλεπόμενο «ενδυματολογικό του κώδικα».

Οι περισσότερες από τις τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με πρόσθετα ψηφιακά «ρούχα» για το στήθος και τους ώμους, αλλά η επεξεργασία είναι τόσο κακή που έγινε πηγή χιούμορ μεταξύ των μαθητριών και των γονέων τους. 

skai/ photo vid screenshot